Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki 18-22 évesen kötelezte el magát?
Szia,
jelentkezem. :) 18 évesen jöttünk össze, mindkettőnknek az első kapcsolat volt. Egyszer szakítottunk három év után két hónapra. Utólag azt mondom, hogy jót tett a kapcsolatunknak. Idén lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk. Másfelé nem volt kóstolgatás. Gyereket nem tervezünk, házasságot úgyszintén nem. Úgy gondolom, hogy ha együtt akarunk maradni, akkor nincs szükségünk ehhez egy papírra, ami ezt igazolja, ha pedig valamelyik fél ki akar lépni belőle, akkor nem ez a papír fogja visszatartani.
Hogy bánom-e? Én nem. Élek én így is, nem gondolom, hogy a "több jobb". Van olyan, akinek az én verzióm nem jönne be, az biztosan másképp csinálja.
17.41: bocs, hogy offolok, de muszáj megkérdeznem tőled: miért nem válhatsz? Iszonyat rossz lehet így...
szia 20:56-os
sajnos a szüleimmel összeépítettük a házat,így eladhatatlan
a szüleim 70 felett vannak,édesanyám súlyos beteg,és már nem lesz jobb az állapota
gyermekeimből a legidősebb lányom már külön lakik,a két fiatalabb főiskolás,a fiam középiskolás
megfenyegettek,ha nem szakítok a kedvesemmel,többet nem jönnek haza
azóta titokban találkozunk
sajnos nekem ő a nagyszerelem,de a gyermekeimet,szüleimet soha nem tudnám elhagyni
így marad időnként az a 1-2 óra boldogság amit a kedvesemtől kapok (ő nőtlen,egyedül van,és ami még baj fiatalabb nálam)
szóval ezért nem tudok váltani
aranyos vagy hogy megkérdezted,jó volt elmondani,néha így könnyebb
Jah igen,anyám,nagynéném(mellesleg anyu legjobb barátnője) és kerianyum,tripla esküvő volt,mind a 3an 22 évesek.
26 éves házasok lesznek mind a 3an augusztusban.Lássuk csak,kerianyumék boldogok nagyon,nénikémék nem,nagybátyám iszik,apámékról ne is beszéljünk.Jobb lett volna váriuk,de hát '83ban a korán házasodás volt a divat:S
Én 19 évesen ismertem meg a barátomat,amikor fősulira kerültem.Ő nálam 2 évvel idősebb.Most voltunk háromévesek és nagyon szeretjük egymást:)Nekem ő az első,minden szempontból,ami nem mindig volt jó,egyszer megtörtént hogy másra "tekintettem",de rájöttem,nekem ő az igazi:)
Idén januárban összeköltöztünk és most fogunk elkezdeni dolgozni is.Gyerek még nincs,majd egyszer valamikor:)
Szia 21.37-es,
köszönöm, hogy elmondtad. Nagyon sajnálom... :(
én 17, párom 18 volt amikor megismerkedtünk. most már 24-25 évesek vagyunk, ugyanúgy imádjuk egymást. bár még nem volt eljegyzés, meg esküvő. de tervben van minden.
előtte nem sokat "éltünk", volt kapcsolata mindkettőnknek. de alapvetően nem vagyunk a bulizós fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!