Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan, aki 18-22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki 18-22 évesen kötelezte el magát?

Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalatait várom, akik nagyon fiatalon, kb 18-22 éves koruk között ismerték meg azt a párjukat akivel sok éve együtt vannak már. Együtt élnek már esetleg össze is házasodtak vagy van gyerek is. A kérdés, hogy nem bánják egy percig se, hogy nem "kóstolgattak" másfele is, hogy ilyen fiatalon már egyetlen nő/férfi mellé tették le örökre a "voksukat"? Nem gondolják úgy, hogy egy kicsit kellett volna élniük, pasizgatni, csajozgatni, flörtölgetni, ahelyett hogy ilyen hamar elköltelezték magukat?
2009. ápr. 2. 15:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 voltam amikor a férjemmel megismerkedtem.Ő 17 éves volt.Összeházasodtunk,született egy fiúnk is...13 év után elváltunk,és rájöttünk,hogy ez volt a lehető legjobb megoldás.Most az exférjem boldog kapcsolatban él és van egy édes kislánya.Én szintén boldog kapcsolatban élek már 8 éve...egyszerűen imádjuk egymást....Mindenki másképp éli meg...van akinek nem sikerül először a házasság...
2009. ápr. 2. 17:04
 12/39 anonim ***** válasza:
90%

mindketten 18 évesek voltunk,és 3 év múlva esküdtünk

ennek 25 éve

hát ne tudd meg,7 éve van barátom,és tudom ő az igazi

de elég konzervatív családban élek,nem válhatok,így szenvedek

le lehet pontozni:)

2009. ápr. 2. 17:41
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 voltam, párom 22, mikor megismerkedtünk. 6 éve vagyunk együtt, lassan 2 éve vagyunk házasok :-)
2009. ápr. 2. 17:51
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

18 éves voltam, a férjem 19, amikor megismerkedtünk, egyikünknek sem volt kapcsolata előtte senkivel. Aztán 4 év múlva összeházasodtunk, ennek két éve.

Gimiben nem így terveztük, mind a ketten vártuk azt az időt, amikor végre minket is észrevesz a másik nem, majd flörtölünk, kalandozunk. Amikor összejöttünk, jött a nagy-nagy szerelem, de azt gondoltuk, biztos el fog múlni, mindenkinél ez van. Ennek már hat éve, de csak egyre jobban és szenvedélyesebben szeretjük egymást, úgyhogy egyáltalán nem hiányzik, h. nem "éltem ki magam". Rá nem tudnék nézni más férfira, és ő is így van a nőkkel.

És tudod mi a vicc? Hogy a bulizós, flörtölős barátnőim saját bevallásuk szerint irigyelnek.:)

2009. ápr. 2. 17:56
 15/39 anonim válasza:
100%

Szia.

Én 17 éves voltam a párom meg 29 , 6. éve vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk , igaz még nem vagyunk házasok csak jegyesek de remélem még ez a boldog harmonikus kapcsolat még legalább 50 évig fog tartani. sajnos babánk nincsen , de már járunk meddőségibe és kezelnek minket.

2009. ápr. 2. 18:08
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
17 éves voltam mikor mgismertem a férjem, ő 16. Egy évvel később terhes lettem (nem tervezett). 19 évesen szültem, és utána 4 hónappal összeházasodtunk. Már 11 éve vagyunk együtt, nem érzem, hogy kimaradtam volna valamiből.
2009. ápr. 2. 18:18
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Hmm.. Én csak a szüleimről tudok mesélni.. Anyu 14 volt, apu 23, amikor megismerkedtek.. Majd amikor anyu betöltötte a 18-at, össze is házasodtak. Majd 19 évesen megis szült engem.. majd nemsokkal rá, az öcsémet is.:D 7 éve meghalt édesapám.
2009. ápr. 2. 19:10
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 voltam, amikor a férjemmel összejöttünk, 23 évesen házasodtunk, most van egy pindurkánk, én 25 vagyok, ő 27.

Én is, ő is éltünk előtte eleget, nem hiányzik a buli stb. Imádjuk egymást, egymás legjobb barátai vagyunk, bár mi a kapcsolatunk előtt is barátok voltunk, talán azért is alakult ennyire jól.

2009. ápr. 2. 19:17
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten 19 évesek voltunk, mikor összeházasodtunk.

Nem bántuk meg.:)

2009. ápr. 2. 19:45
 20/39 anonim ***** válasza:
79%
Szia!Én 20,a párom 24.Jött egy nemkivánt terhesség,amit azóta egyáltalán nem bánok,mert imádjuk egymást igy 3-man,viszont nekem a szabadságom volt a mindenem.Sok barátom volt mert imádtam széditeni a pasikat,nagyon jól ismerem őket,sosem tudtak rafináltabbak lenni mint én.Sokan mondták,hogy a véremben van a flörtölés.Mégis a párom előtt sosem feküdtem le senkivel,bár pont az ellenkezőjét gondolták rólam,mert elég kihivó vagyok,mindig más pasival jelentem meg discoba.Ebből adódott,h mindig a szemét pasik találtak meg,én pedig élveztem,h én nézem a végén hülyének őket nem pedig forditva.Egyszóval nagyon bulizós voltam.Ennek,hogy igy történt van jó és sötét oldala is,hiszen most nagyon jól megvagyunk,minden szép és jó,de sajnos a régi énem sem veszett el,nagyon sokszor rámjön a bulizhatnék,hisz csak 20éves vagyok és ha azt vesszük belekényszerültem ebbe az egészbe.Nem csalnám meg a páromat,de ő a kislányunk megszületése óta féltékenyebb lett mint volt.9hónapos a picikém,és egy az egybe visszanyertem a szülés előtti 55kg-os modell alkatom,imádom a miniszoknyát,és még akkor is megbámulnak,ha a babakocsit tolom,spka,melegitő van rajtam,és a párommal vagyok.Szerintem fél,h el fogom hagyni valamikor,és amúgy is tudja,h lételemem a flörtölés,de tovább nem mennék.Remélem nem tűnök beképzeltnek,csak leirom milyen szituk vannak kösztünk.Az az egy biztos,hogy nekem korai volt a gyerek,az elkötelezettség,pedig szivből imádom mindkettőjüket,de ha évek múlva mégis különválnának útjaink,akkor az az én tapasztalatlanságomon,kiváncsiságomon,és mérhetetlenül nagy szabadságigényemen fog megbukni!Remélem érdekeset irtam.Szia
2009. ápr. 2. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!