Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki 18-22 évesen kötelezte el magát?
mindketten 18 évesek voltunk,és 3 év múlva esküdtünk
ennek 25 éve
hát ne tudd meg,7 éve van barátom,és tudom ő az igazi
de elég konzervatív családban élek,nem válhatok,így szenvedek
le lehet pontozni:)
18 éves voltam, a férjem 19, amikor megismerkedtünk, egyikünknek sem volt kapcsolata előtte senkivel. Aztán 4 év múlva összeházasodtunk, ennek két éve.
Gimiben nem így terveztük, mind a ketten vártuk azt az időt, amikor végre minket is észrevesz a másik nem, majd flörtölünk, kalandozunk. Amikor összejöttünk, jött a nagy-nagy szerelem, de azt gondoltuk, biztos el fog múlni, mindenkinél ez van. Ennek már hat éve, de csak egyre jobban és szenvedélyesebben szeretjük egymást, úgyhogy egyáltalán nem hiányzik, h. nem "éltem ki magam". Rá nem tudnék nézni más férfira, és ő is így van a nőkkel.
És tudod mi a vicc? Hogy a bulizós, flörtölős barátnőim saját bevallásuk szerint irigyelnek.:)
Szia.
Én 17 éves voltam a párom meg 29 , 6. éve vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk , igaz még nem vagyunk házasok csak jegyesek de remélem még ez a boldog harmonikus kapcsolat még legalább 50 évig fog tartani. sajnos babánk nincsen , de már járunk meddőségibe és kezelnek minket.
Én 21 voltam, amikor a férjemmel összejöttünk, 23 évesen házasodtunk, most van egy pindurkánk, én 25 vagyok, ő 27.
Én is, ő is éltünk előtte eleget, nem hiányzik a buli stb. Imádjuk egymást, egymás legjobb barátai vagyunk, bár mi a kapcsolatunk előtt is barátok voltunk, talán azért is alakult ennyire jól.
Mindketten 19 évesek voltunk, mikor összeházasodtunk.
Nem bántuk meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!