Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akartok megházasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akartok megházasodni?

Figyelt kérdés

mi értelme van annak, hogy egy csomó pénzt kidobnak az esküvőre, mikor sok más hasznosabb dologra is elkölthetnék.

másrészt nem mindegyik rokonnak jó hogy százezreket kell fölöslegesen odaadnia...

másrészt meg a házasság nem változtat az érzéseken,

előtte meg utána is szerelem van...

2011. júl. 15. 14:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ki mosná ki a zoknidat, haver?
2011. júl. 16. 21:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Esküvő már az ókorban is volt, pl. a rómaiaknál gazdagék óriási felhajtást csaptak. Nem keresztény találmány, Indiában ma is tönkremegy, ha esküvőt akar, de ez van az araboknál is.
2011. júl. 16. 23:33
 23/25 anonim válasza:
100%
Azért, mert ez is egy norma! Mindenkinek vannak családból hozott erkölcsi értékei és szerzett értékei. Mint minden kultúrában a magyarban is szép szokásai vannak az esküvőnek a pénzköltés mellett! Ilyen alapon a szalagtűző is mekkora pénzkidobás mire végez vele az ember. Én azért is házasodnék többek közt, mert a gyerekemnek ezt a normát szeretném továbbítani, nem azt, hogy együtt élünk apáddal, de ha nem tetszik mehet, mert még papír sincs ami összeköt... talán ezt hallgatná egyszer... Én is ezt láttam, hogy a házasság és a gyerek összetartozik, pedig manapság nagyon kevesen házasodnak, ami nekem annyira idegen. Ezektől függetlenül elváltak a szüleim, de nem érzem, hogy ez azt jelenti mindenki elrontja, ezért ne házasodjon senki. Sok múlik egyébként azon is, hogy milyen a pár! Ő miket hozott, neki mi a norma. Rengeteg nő vár arra, hogy elvegyék, de a párjának soha eszébe se jut, és rengeteg nő van akinek esze ágában sincs házasodni, mégis megteszi, mert a párja a feleségének akarja tudni, nem pedig az élettársának.
2011. júl. 17. 16:46
 24/25 anonim ***** válasza:

az okok, amiért mi ily módon is összekötjük egyébként több, mint 10 éve tartó kapcsolatunkat:

- párom külföldön dolgozik, utána fogok menni. jogilag egyszerűbb

- így szeretnénk gyereket vállalni, mert sztem cikis, és megalázó amit végig kell csinálni ha nem vagy házas. (papírt aláírni, h valóban nem a szomszédé, apasági nyilatkozat, h igen, nem vok szajha. mintha nem lenne elég az ember szava, h kié a gyerek. olyan furcsa)

- ha lesz majd gyerekem, főleg ha lányom, örülnénk a párommal, ha elvenné a párja, mielőtt terhes lesz. jólesne nekünk. de ha mi nem vagyunk házasok, hogy várjuk el? mit mondunk? mi nem, de te azért légyszi igen?

- sztem nem feltétlenül jó, hogy a házasság, család intézménye nem divat. szép dolog, szép gesztus. jóérzés.

2012. ápr. 18. 14:39
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 2 ember igazán szereti egymást. Nem az esküvő miatt van..

Viszont annak van 1 varázsa...

Én 22 vok. És kislány korom óta arról álmodok.. Vágyom rá. Főleg a templomira. Ott tudom h az 1 életre szóló emlék. És bármi történjék soha többé még 1 olyan esemény nem lesz.

És a jövőbeli gyerekeim miatt is szeretném. Nem akarom h vad házasságban szülessenek,nőljönek fel..

2013. dec. 4. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!