Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghívtak esküvőre, (távoli csal. Tag) én fizetem a koszorúslányruhát. Mi erről a vélemény?
ugyanis a menyasszony nem hozza fel, hogy megtéríti, sőt elvárja a menyasszony táncpénzt is, és mindenkivel közölte nem ajándék kell, hanem pénz.
Mivel nagyon távoli rokon és mi meghívottak vagyunk, most tényleg nekem "illik" mindezt finanszírozni?
ti hogyan gondolkodtok erről?
*csakhogy ez nagy költség, ahhoz képet, hogy mi vagyunk meghívva
Tudod, mennyibe kerül 3 fő (te+férjed+gyerek) vacsorája, itala? Alsó hangon 24000 Ft. Ha szállás is van, akkor az minimum +15000. Határ meg a csillagos ég.
De mondom: nem kötelező elmenni.
Meg kell mondani, hogy nektek ez most nem fér bele a keretbe. Ha kapcsolnak, akkor majd felajánlják, hogy fizetik a ruhát. Ha nem ajánlják fel, akkor ennyi, nem lesz koszorúslány a kislányod.
De ha ennyire nincs pénzetek, a lagziba sem muszáj elmenni, hisz nem vagytok közeli rokonok.
csak a koszorúslány ruháról van szó
persze hogy ajándékozni, pénzt adni szeretetből jön.
ha felkérték koszorúslánynak a kislányod, nekik kell fizetni a ruháját.
ha te ajánlottad fel, hogy legyen ő, hiszen nincs más pici a családban, akkor neked kéne fizetni.
nekik fontos a koszorúslányság, és már elvállaltuk
és utána tudtuk meg hogy nem ők fizetik, ill. a menyasszony nem szól róla, és még pénzt is várnak, ahelyett hogy felajánlotta volna, hogy elég kevesebb is ajándékként
"Csak az érdekes, hogy a menyasszony egy szót sem szól arról, hogyan viszonozná ezt."
Meghívott titeket a lakodalomra,a kislányod a koszorúslány,és nem csak azért szerintem,mert ő volt az egyetlen lehetőség.Nem értem,hogy mi ebben a nem viszonzás.Szerintem fizeti a vacsorát,ad szállást..mi kell még?Istenem,de sok elégedetlen ember él a földön,szegény afrikai gyerekek meg éheznek,nem,hogy még a koszorúslány ruhát megtudnák venni.
Szia!
Én sem fizettem a koszorúslány ruhát. Hallottam olyanról, hogy van, ahol a menyasszony fizeti, viszont akkor azt kell felvenned, amit ő akar.
Én rábíztam a két koszorúslányra, csak annyit kértem, legalább a két szín legyen hasonló. Így lett az egyiknek világoskék, a másiknak sötétkék ruhája.
Mellesleg ők olyat vettek, amit máshova is fel tudnak venni.
mennyi idő van még hátra az esküvőig?
ha van még egy hónap, simán visszamondhatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!