Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nővére férjhez megy, mit vegyek neki?
pontosan..lehetett volna ennyi esze...
de ha már nem volt, kérdezd meg tőle, hogy mit vegyél nekik.
Ha azt mondja, semmit, mondd meg, hogy ez egy esküvő, nem fogsz üres kézzel odaállítani. És ha már Ő egyedül ajándékozta meg őket, neked is illik vinni valamit. Ha meg nem ad ötletet, akkor mondd meg, hogy bocs, de nem mész...
Szerintem, ha semmit sem vennél az is oké lenne. De ha kedves szeretnél lenni, szerintem a nyaklánc tök jó ötlet. 18 éves vagy, nem várhatják el, hogy veszel nekik egy kávéfőzőt, vagy egy mosógépet, esetleg egy lakást. Sztem max 5000Ft-ból simán ki kell, hogy jöjjön, de lehet 2500-3000 is bőven elég lenne.
Amúgy a kommunikáció működik a barátod és közted? Ez még csak nem is kínos téma, szerintem nyugodtan kérdezd meg, esetleg együtt megvehetetitek, mert az, hogy ennyire magadra hagy, mikor láthatóan stresszel a helyzet elég taplóság :)
Sok sikert! :D
szép képkeret valami jó fotóval, fotókönyv ha vannak jó fényképeik max 5ezerből is bőven kijön és szerintem szép ajándék,gravirott üvegkép, 2500ft és nagon szép
na bocsi * 18 éves -.- már olvasni se tudok xD
de sztem se kell venned semmit, meg mi az h kiszúrnia szemát? azért pl. ha nekem a tesóm bnője drága ajándékkal próbálna meglepni ilyenkor azért lehet h nyalizásnak nézném
attól is függ , h mennyire vagy tesójával jóba mert ha 2 szót nem váltottatok még eddig akk fölösleges ha meg jóba vagytok akk 1 nyaklánc képeslap megteszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!