Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A pasim nővére férjhez megy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nővére férjhez megy, mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy még csak 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és a nővére férjhez megy és lesz hatalmas nagy lagzi meg minden. Mivel esküvő nyilván kell venni ajándékot. 18 évesen nincs pénzem max nyári meló de azt csak most kezdem el. A barátom már odaadta neki az ajándékot. Nem is ismerem annyira a nővérét mert csak néhányszor beszéltem vele. Szerintetek mit kéne vennem? Vagy hogy oldjam meg az egész helyzetet hogy jól jöjjek ki belőle?
2011. jún. 29. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Hat szerintem a baratod veled egyutt kellett volna atadja az ajandekot. Es meglett volna oldva.
2011. jún. 29. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

pontosan..lehetett volna ennyi esze...

de ha már nem volt, kérdezd meg tőle, hogy mit vegyél nekik.

Ha azt mondja, semmit, mondd meg, hogy ez egy esküvő, nem fogsz üres kézzel odaállítani. És ha már Ő egyedül ajándékozta meg őket, neked is illik vinni valamit. Ha meg nem ad ötletet, akkor mondd meg, hogy bocs, de nem mész...

2011. jún. 29. 19:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor adta oda az ajándékot amikor még nem jártunk mert nyert vmi konyhabútor felszerelést vagy nem tudom és odaadta neki mint ajándék. Ötletek?
2011. jún. 29. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz, ilyenkor neked nem kéne venni semmit. A család adja és te pedig mivel velük vagy nem adsz semmit, csak ők. Én is voltam már barátom rokonának az esküvőjén, ő is a mi rokonunkén. Mind a kettőn csak a család vett ajándékot.
2011. jún. 29. 19:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is gáz szitu. Egy nyaklánccal vagy ilyenekkel nem akarom "kiszúrni" a szemét. De igy a családhoz se szállhatok be pénzzel vagy már emberhez. Úgyhogy próbálok valamit kitalálni. Nyilván azt fogják mondani hogy jaaajjj hagyjad nem kell akkor venni semmit dehát engem akkor is zavar hogy mindenki tök drága cuccokat vesz én meg nem. A szüleim erre meg biztos nem adnak ki nagyobb összeget. Az eddigi válaszolóknak köszi :)
2011. jún. 29. 20:21
 6/10 anonim válasza:

Szerintem, ha semmit sem vennél az is oké lenne. De ha kedves szeretnél lenni, szerintem a nyaklánc tök jó ötlet. 18 éves vagy, nem várhatják el, hogy veszel nekik egy kávéfőzőt, vagy egy mosógépet, esetleg egy lakást. Sztem max 5000Ft-ból simán ki kell, hogy jöjjön, de lehet 2500-3000 is bőven elég lenne.

Amúgy a kommunikáció működik a barátod és közted? Ez még csak nem is kínos téma, szerintem nyugodtan kérdezd meg, esetleg együtt megvehetetitek, mert az, hogy ennyire magadra hagy, mikor láthatóan stresszel a helyzet elég taplóság :)

Sok sikert! :D

2011. jún. 29. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:

szép képkeret valami jó fotóval, fotókönyv ha vannak jó fényképeik max 5ezerből is bőven kijön és szerintem szép ajándék,gravirott üvegkép, 2500ft és nagon szép

[link]

2011. jún. 30. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem se kéne venned semmit mivel saját fizetésed nincsen, meg hány éves vagy? de pl egy 16-17 éves egy akárhány évesnek... mit vegyen? nem vehetsz plazma tv-t szerintem egy képkeret vagy vmi képeslap h gratulálok, meg stb... sztem nem kéne meg hívtak egyáltalán? xD
2011. júl. 1. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:

na bocsi * 18 éves -.- már olvasni se tudok xD

de sztem se kell venned semmit, meg mi az h kiszúrnia szemát? azért pl. ha nekem a tesóm bnője drága ajándékkal próbálna meglepni ilyenkor azért lehet h nyalizásnak nézném

attól is függ , h mennyire vagy tesójával jóba mert ha 2 szót nem váltottatok még eddig akk fölösleges ha meg jóba vagytok akk 1 nyaklánc képeslap megteszi

2011. júl. 1. 13:42
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :D sztem a digitális képkeret az jó ötlet van akinek vettem szülinapjára de ez az ötlet most nem jutott eszembe :D
2011. júl. 3. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!