Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik balatoni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik balatoni varos a legalkalmasabb egy szep, romantikus eskuvohoz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
tihanyi apátság
2011. júl. 3. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Tihany
2011. júl. 5. 14:36
 13/17 anonim válasza:
TIHANY!!!!!!!
2011. júl. 6. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Szigliget! *_____*
2011. júl. 7. 08:52
 15/17 timar1979 válasza:
Szerintem meg mindegyik Balatoi településnek megvan a maga szépsége, lehet az város vagy csak egy kis falu nekem mindegyik gyönyörű!!!!
2011. júl. 7. 18:43
 16/17 anonim válasza:

CSOPAK!!! --- és Paloznak között van néhány borospincés-éttermes létesítmény. Finom ételek-italok, gyöngyörű kilátás/rálátás a Balatonra, közelség (ha az idő megengedi, a násznép lemehet fürödni), kedves vendéglátók, a városka nem túúúl nagy (lám: Siófok eszébe sem jutott senkinek), szóval: itt igazán romantikus lehet az ember életének legszebb eseménye...

Ja, fontos:

nem vagyok érdekelt a térségben, nem reklámozok semmit és senkit, egyszerűen ezt tapasztaltam. És körbejártam az egész Balatont. Van még számos gyöngyörű hely, de szerintem ez veri az összeset.

(tudjátok: ízlések és - pofázok) :)

2011. júl. 8. 15:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! A helyzet az,hogy nem lesz nasznep. Sajnos ketten leszunk a parommal+ a tanuk persze. Ezert szeretnenk olyan helyen ami szep,romantikus,hogy azert valamennyire emlekezetes legyen. Sem Keszthelyen,sem Csopakon nem voltam meg. Felkeltette az erdeklodesemet. Mivel nem az etterem,stb. a fontos,nekeunk inkabb az kell,hogy a taj szep legyen. Bar tudom a Balatonnal majdnem mindenhol az!!!
2011. júl. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!