Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az ismerősök vádja ellenünk, hogy nem szabadna addig házasodni, amíg nem tudjuk mi kifizetni az esküvőt?
13.01-essel teljesen egyetértek!
az ilyet nem kell meghívni, ha meg károg, meg kell mondani, hogy nem akartad lehúzni a szüleidet azzal, hogy olyat is meghívsz, akit nem létfontosságú (ezt persze ironikusan értem, tudom, hogy nem őket húzzátok, csak a delikvens is felfogja, hogy tulajdonképp azért nem lett meghívva, mert olyanokba beszélt bele, amibe nagyon nem kellett volna...)
amúgy nálunk (jövő májusban lesz), mindent az én szüleim akartak fizetni, amit természetesen mondtam, hogy felejtsenek el. de mivel mi akkor végzünk, így keresetünk még nem lesz, kapunk tőlük 1,5 millió Ft.ot (nem, nem megy ilyen jól, csak mióta megszülettem, minden hónapban tettek félre egy bizonyos összeget, az esküvőre), amit majd havonta szépen részletekben vissza is fizetünk nekik. Szóval adnak is, meg nem is:) kamatmentes hitel lesz, tulajdonképpen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!