Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy vagy kicsi és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy vagy kicsi és miért?

Figyelt kérdés

Csajok!:)

Ki miért akar nagy esküvőt,lagzit és ki pártolja inkább a laza 4 személyest?

Mind a két végletet elfogadom,csak érdekel hogy ki hogy van vele!

Köszi a válaszokat!:)

2011. jún. 20. 17:36
1 2
 11/19 napietus ***** válasza:
100%
nekünk maga a lagzi közepes volt kb. 100 fővel, előtte a fogadáson nagyon sokan voltak, azt nem tudom. igazából nem a létszám volt az extra, hanem a helyszín (vadászkastély). ez mondjuk egyben maximálta a létszámot is, ennyien fértünk. reggel 6-ig tartott, nagyon jól sikerült, most is így csinálnám.
2011. jún. 20. 18:48
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

17:47-es vagyok.

"A nagy esküvő tényleg csak azoknak éri meg ahol van egy két tehetősebb rokon akik vissza hozzák az esküvőbe ölt pénzt!"

Én nem így gondolom. Mint írtam, számomra az a fontos, hogy együtt lehessek mindazokkal, akiket szeretek, márpedig ez 100 fő alatt aligha jön össze, ha a párom családját is beleszámoljuk. És akkor is ezt akarom, ha nekem kell összegürizni rá a pénzt, és nem térül meg.

Együtt lenni velük egy hosszú éjszak

n, örökre szóló emlékként - mindent megér. Akkor lefaragok a menyasszonyi ruhámból, nem puccos helyen tartjuk a lagzit, nem lesznek nívós dolgok - de abból nem engedek, hogy mindenki ott legyen :)

2011. jún. 20. 18:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akartam túl nagyot, de ígyis kb 70-80 személy lesz, azok akiket tényleg kötelező meghívni. Család és barátok, nem is az összes, csak a közeliek.
2011. jún. 20. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagy lakodalmunk volt 6 évvel ezelőtt, ha a 90 fős vendégsereget annak lehet nevezni.

Szépen minden meg volt rendezve, ahogy szokás. Szép volt.

Ha a mostani agyammal kellene újra belevágni, akkor ne tartanánk ekkorát. Elég lenne egy 35-40 fős családi esküvő.

A 4 fős, csak mi és a tanuk felállás számomra megint egy másik véglet, azt sem szeretném. A közepes méretűre szavazok. :)

2011. jún. 20. 22:20
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Nekem most májusban volt az esküvőm.Londonban mentem férjhez(mindketten magyarok vagyunk) A követségen esküdtünk.A követségen volt 2 aranyos titkárnő,ők voltak a tanúk.Amikor férj,és feleség lettünk rohantunk a reptére,hogy elmenjünk a csodás nászutunkra. Csodás 3 hetet töltöttünk Dél Afrikai Köztársaságban.Leírhatatlan volt teljes közelségben látni az állatokat.Életemben először simogattam kis oroszlánt,és utaztam egy elefánt (lollipopnak hívták)a hátán.A majmok kéregetését igaz nehezen viseltem,de csak azért mert féltem tőlük..A nászutunk mindent megért.Én örülök annak hogy erre ment el az összes pénzünk..Ha újra kezdhetném,akkor se csinálnám másképp.
2011. jún. 20. 22:31
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

én irtam a 12 főt

én fel fogom venni a habos-babos (nem giccses) hófehér ruhát:)

nekem is fontos,meg a szülők is had örüljenek,egyszem gyerekek vagyunk

és nem lesz hónapokkal előre lefoglalás és egyebek,megyeszékhelyen lakom,lehet 5. szalonban,de ugyis fogok találni olyat ahova 1x elmegyek választok egy ruhát és már csak elhozni kell

14 főre meg bármikor tudok asztalt keriteni egy átlagos étteremben,összegben sem nagy,tortát ahonnan szoktuk,ott esküvőit is 3 nappal kell csak előre szólni

2011. jún. 20. 22:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem úgy indultam neki az esküvőnk tervezésének, hogy "kicsit" vagy "nagyot" szeretnék, hanem leültem és összeírtam, hogy kiket szeretnék mindenképpen ott látni (rokonok, barátok).

Mivel mindkettőnknek tág a baráti köre és folyamatosan tartjuk velük a kapcsolatot, szeretnénk velük együtt ünnepelni a szerelmünket.

Így aztán kialakult egy 120-130 fős lista. A rávalót összegyűjtögettük, októberben esküszünk.

2011. jún. 21. 23:11
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

Eskuvot altalaban a csaladnak szoktak rendezni, nem a parnak. A par csak ossze akar hazasodi. A csalad meg oruln a hirnek es unnepelni akarnak veletek. Az sokkal nagyobb elmeny egy jot enni inni es tancolni egyutt, es az egy ritka esemeny hogy az egesz csalad egyutt van egyszerre egy helyen. Ti vagytok a vendeglatok.

A 4 szemelyes olyan mintha nem is erdekelne az egesz. Ezt akkor latom hasznalhatonak ha valaki mar 15 eve el egyutt valakivel es csak hivatalositani akarja a dolgot, vagy mar tobbszor volt hazas es nem akar feltunest.

Az olyan elszokeses eskuvo es jol johet ki ahol csak negyen vannak ott ahol a csalad nem tudott volna megjelenni (peldaul kulfoldi eskuvo eseten). Ebben a helyzetben kapnak egy eskuvoi bejeneltest meghivo helyett es egy vacsora bulit lehet tartani azokkal akikkel akartok bulizni. Igy nem sok vendeget szoktak hivni es a buli is lazabb, meg sorozoben is lehet tartani, nem kell a legdragabb etteremben enni.

2011. aug. 12. 07:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja es meg mindig az elozo vagyok, a nagy nekem a szuk csaladi kor azok akikkel tartjuk a kapcsolatot, akiknek a gyerekeit nem is ismerem es mar evek ota nem beszletem azok nincsenek ebbe beleertve. Az a par barat akik vannak, nem az osszes osztalytars az elso 40 evbol. Szoval 40 fo max az nekem nagynak szamit, es eleg csaladias, unnepelyes is es felszabadult is. Nincs kinek flancolni csak egy jot vacsorazunk es szorakozunk egyutt. Soha tobbet nem lesz egyutt igy a csalad csak egy temetesen.
2011. aug. 12. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!