Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy vagy kicsi és miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy vagy kicsi és miért?

Figyelt kérdés

Csajok!:)

Ki miért akar nagy esküvőt,lagzit és ki pártolja inkább a laza 4 személyest?

Mind a két végletet elfogadom,csak érdekel hogy ki hogy van vele!

Köszi a válaszokat!:)

2011. jún. 20. 17:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%

Nagy Drága.

Kicsi Olcsó.

Nagy bonyolult.

Kicsi könnyű.

Nagy nagy hangulat.

Kicsi jó hangulat családias.

Szerintem magától értetődik.

2011. jún. 20. 17:42
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
Én majd külföldön akarok a párommal, úgy, hogy senki nem lesz ott, csak két idegen tanúnak. Nekem ez lenne a tökéletes :)
2011. jún. 20. 17:44
 3/19 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem aki nagy lagzit csinál az vagy a feltűnés miatt, vagy szeretne úgy emlékezni erre a napra, hogy egy csomó emberrel ünnepelte meg ezt a napot, és nagyon jó mulatság volt. Na és ez ez egy költséges dolog, amiből nem nagy hasznod van, Én így esküvő elött a kis 4személyesre szavazok, mert nincs is annyi pénzem, hogy egy falut megvendégeljek, meg nekem ez a nap úgy akarom, hogy megmaradjon, mint egy szép, nyugodt nap, mikor hivatalosan is egymáséé váltunk a párommal. :-)
2011. jún. 20. 17:46
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Én nagy esküvőt szeretnék, jobban mondva nagy lagzit, sok emberrel :) Nem felvágásból, csak rengeteg barátom van, a családom sem kicsi, és szeretném, ha mindenki ott lenne velem "életem legszebb napján", szeretném mindegyikükkel megosztani a boldogságom - azaz valójában én akarok nekik örülni. Én akarom élvezni az ő társaságukat, velük lenni.

Tehát 100 fő alatt nemigen lesz nálam esküvő :)

2011. jún. 20. 17:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő nagyra vágyik csak nehéz finanszirozni,igy inkább a kicsit hangoztatják.Nem bonyolult a szervezés sem,legalábbis nekünk nem volt az.

Nekünk szerencsénk volt a szülők fizették mindkét részről(nem milliomosok),ami pénzt meg kaptunk az a miénk volt,hat számjegyű összeg jött össze.Nem felvágásképpen de örültünk neki nagyon,ugyhogy minek titkoljam.A 4 személyes az nekem nagyon fura.Nem kell 200 fős,de azért pár barát és egy kis buli nem akkora összeg,aki komolyan gondolja gyűjteni tud rá.Gondolom fogok kapni beszólást a kommentem után,de előre irom nem érdekel mert tudom sok az irigy,rosszindulatú ember.

2011. jún. 20. 17:55
 6/19 anonim ***** válasza:
49%

Nekem volt alkalmam mindkettőhöz.

Az első esküvőm nagy lagzi volt(1992).Voltunk vagy 250-en.Hónapokig tartó feszültség,állandó félelem,hogy ez nem lesz jó,az nem lesz jó.Az elején kiszámolt összeg a végére a duplájára emelkedett.Kiderült,hogy pár vendég ki nem állta egymást,így figyelni,hogy ne legyen vita belőle.A remény,hogy a menyasszonytáncnál összegyűlik annyi pénz,hogy nászútra mehessünk...(nem gyűlt össze,jobban mondva kellett még sok minden fizetni a lagzi után is.)Végül is én meg a vőlegény nem is éreztük jól magunkat,mert nem úgy alakult ahogy szerettük volna..

Az élet úgy hozta,hogy kidobtunk egy halom pénzt,és mégis a válóper lett a vége.

A második esküvőm 2001-ben volt.Csak 2 tanú volt.Majd elmentünk egy helyes kis étterembe,megebédeltünk,és repülőre ültünk.2 hétig Mexicóban élveztük a pihenést.

A második esküvő mindennél többet ért! AZóta is tanácsolom mindenkinek,hogy inkább legyen 2 tanús,és menjetek a rengeteg pénzből olyan helyre ahová soa nem fognak tudni eljutni,mint hogy etessenek 200 embert akiknek a felét soha nem is fogja látni..

2011. jún. 20. 17:56
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Elsővel nagyon egyetértek, csak ehhez kell 2 nagy, megértő család... :-SS Szerintem minálunk és pároméknál is olyan össznépi sértődés lenne a dologból, ami simán kétszerannyi stresszel jár, mint egy nagy lagzi. Puhatolózni fogok... Még egy olyan ötlet fogant az agyamban, hogy maga a lgazi, a nagy nap négyszemélyes, ahogy szeretném, és utána (ceremoniális keretek nélkül) megvendégelném a családot, nem lakodalmi ebédre gondoltam, csak egy sima vendégségre. Meg persze a barátokkal (egy másik este) koccintinan egyet az egézségünkre. Ez anyagilag kb. ugyanaz (talán helyfoglalással kevesebb, és a kaját sem kell anynira bőven szamítani, bár lehet h ezt csak én gondolom), viszont lényegesen kevesebb stressz.
2011. jún. 20. 17:57
 8/19 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit szeretnék.

Alapból nem szeretem a felhajtást, a túl sok embert. Nekem tökéletesen megfelel egy párszemélyes kis esküvő, utána meg elmenni valahová a párommal. Én viszolygok a tipikus magyar lagzitól. Nem az én stílusom.

2011. jún. 20. 18:00
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

"A legtöbb nő nagyra vágyik csak nehéz finanszirozni,igy inkább a kicsit hangoztatják."

Nő vagyok,nagyonjól keresünk,telne sokmilliós lagzira.de hamarabb osztogatom el mint nagy lagzit csináljunk.Szűk család (szülők,nagyik,tesóm) 12 fő,esküvő után velük étterem.Utána el nászútra

2011. jún. 20. 18:14
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Meglepődtem,mert azt hittem kevesebben fogtok a kicsire szavazni...

Én amióta foglalatoskodom az esküvő gondolatával úgy nagyban,tehát nem 5 éves koromra célzok,azóta 4 személyeset akarok!Természetesen én is álmodom nagy habos babos ruháról,de se 20 se 200 emberről semmiképp sem és a többi idegbajról meg pláne nem!:)

Hónapokkal azelőtt rohanni ruha próbázni, lefoglalni, megrendelni, megírni, bejelentkezni stb stb stb...és igen,ott a sok birka a családban akikre oda figyelni..mikor issza detoxig magát,ki kibe köt bele,elég e a kaja,ízlik e nekik és így tovább...ráadásul én tönkre tudok menni az ajándékoktól!Nekem olyan ember akivel 1 évben egyszer ülök össze fél órára ne vegyen semmit,mert halvány fogalma nincs az ízlésemről,kedvességből meg nem fogok megtartani semmi haszontalant...na és mi nem vagyunk párommal megbékélve a családdal egyik részről sem,így nálunk halott ötlet a nagy esküvő!:)

A nagy esküvő tényleg csak azoknak éri meg ahol van egy két tehetősebb rokon akik vissza hozzák az esküvőbe ölt pénzt!Egyébként ha a fentieket nem nézem,inkább én is a nászútba ölöm a pénzt mintsem a többiek szájába...de ettől függetlenül természetesen nem ítélem el a nagy esküvőt sem!Annak is megvan a varázsa!:)Az a te napod,mind a 200an veled vannak elfoglalva,téged bámulnak,te vagy a középpont!:)

Egyébként azt nem tudom eldönteni hogy a 4 személyesen is fel lehet venni a hőn áhított habos babost vagy ott annyira nincs meg a varázsa és inkább nem?

2011. jún. 20. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!