Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kinti egyházi esküvőről? Képpel
Ilyesmire gondolok, ez az egyik helyszín, ami szóbajött. A lagzi, az már persze bent lesz normálisan, csak az egyházi és talán a polgári is így kint. Vélemények?
Sokaknak nem tetszik a templomi esküvő. Valakinek meghitt, nekem például túl "hideg".
Én is kint szeretném tartani, de nekünk még kérdéses, hogy hogyan oldjuk meg...
Tök jó lenne, ha szabadtéren nem lenne sok lehetőség eső, tűző nap, szélvihar....... okozta kellemetlenségekre.
Bár bátraké a szerencse:)
Nekünk annyira "kint" volt az esküvőnk, hogy külföldön volt :))))
Viccet félre téve, én nem vagyok vallásos egyáltalán, tőlem nagyon távol állt volna a templomi esküvő, de kint mégis meg volt a varázsa vmi miatt :)
Nagyon sok olyan esküvőt szerveznek már szállodák itthon, ahol meg lehet csinálni a "kertjében" az egyházi és polgári szertartást is ! Nem egy ilyenen voltam és nekem nagyon tetszett ! azt, és úgy csináljátok, ami nektek tetszik , másokkal meg ne foglalkozzatok !
a templomit felejtsétek el ,h kint tartjátok.hisz az nem engedélyezett.csak a polgárit lehet a szabadban.
én nyáron megyek esküvőre egy kastély parkjában lesz a polgári,de abban bízik mindenki h jó idő lesz,mert ha nem akkor egy koszos tornaterem félébe lesz az egész banzáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!