Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen esküvő? (a kérdésed túl rövid bla bla bla)
Mi a véleménye erről a mai világnak? :))
-ha mind a 2fél 20éves, és 4éve van komoly kapcsolat-
:))
"...Nem mutatsz nekem a Földön még egy embert aki ennyire ismeri a páromat..."
Innen szép pofára esni...
Bátor és naiv kijelentés ha nem éltek együtt.
Én két év ismerettség, három hónap járás, ebből két hónap együtt lakásból lettem menyasszony. Fél év múlva feleség.
mindez 10 éve!
Nagyon hamar megérzi szerintem egy ember, hogy hozzá való-e az akivel együtt él.
Nálunk is volt ellentábor akik azt hajtották, hogy korai, nem is ismerjük egymást eléggé, ecetera...
A sok válás amúgy nem a "korai" házasságok miatt van, hanem mert az emberek piti problémákon felhúzzák magukat, nem beszélnek egymással, nem is ismerik egymást. Nálunk még most is minden héten van egy-két nap, mikor leül a kiscsalád beszélgetni (van egy 9 és egy 7 éves lányunk), elmondjuk, ha panaszunk van, jókat beszélgetünk.
Vagy megvárom a férjemet, mikor este 11kor ér haza és suttogva beszélgetünk egyet a konyhán.
"...Kérdések hadát nem értem... elvileg nekem írják a válasz adók...de ezek arról szólnak hogy együtt élés nélkül bla bla.... már most együtt élünk. nem értem mi a kérdés :))..."
Ezek a kérdés témák egy idő után külön életet élnek és elindul az válaszolók közötti kommunikáció.
Ezzel nem kell törődni, jó ez így, hogy átbeszélik több aspektusból a dolgokat, még ha nem is rólad szól.
Neked pedig együttélés nyugtázva, ez mindenképp egy jó pont a javatokra. ;-)
Utolsó, köszi :)
Csak azt hittem Nekem szólt... :) De végül is jó hogy írják, más is "okulhat" belőle :)
Sok boldogságot! :)
Azóta mi lett Veled, Veletek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!