Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvőt ajánlanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

11 éve vagyunk együtt,és van egy kislányunk.

Nem szeretnénk nagy esküvőt,max.15 főt.viszont szeretnénk ,ha nem mindennapi,emlékezetes lenne.

2011. máj. 24. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok!Nekünk az Udvarház étteremben volt a Hármashatárhegyen,minden tökéletesen sikerült.Egész Budapestet látni onnan,bár kerthelységet akartam,de ahhoz még hideg volt...

Nagyon nagyon sok boldogságot!!!

2011. máj. 24. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
mi 22-en voltunk, a legközelebbi család és a legjobb barátaink. csak polgári esküvőnk volt, igazi fehér ruhás, (az, hogy van közös gyereketek, ne tartson vissza a fehér ruhától!), utána az anyósomék kertjében tartottunk egy bulit. béreltünk sátrat, a fiúk fújták a lufikat, a lányok terítettek, apósom főzött bográcsban, anyu sütött sütiket, mindenki nagyon jól érezte magát, még táncoltunk is:) 10 órakor már én is roptam, mezítláb, talpig menyasszonyi ruciban:) én ma is ugyan így csinálnám.
2011. máj. 24. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:

ha cska 15-en lesztek, akkor pl elutazhattok egy kastélyszállóba és ott csinálni. vagy pl tengerpartra. de ha nem akartok sokat költeni, akkor kibéreltek egy kis helyiséget, vagy ha van valahol kert akkor ott és rendeltek kaját egy étteremböl.

Aztán lehet repülön esküdni, hölégballonon, meg pl dunána vagy balatonon hajón.

2011. máj. 24. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk sem volt nagy lagzink. Mivel mindenki távol lakott, és sok volt a gyerekes, és a lakásunkban (2 szoba) nem tudtunk volna elszállásolni senkit, ezért délelötti esküvőnk vlt, egy ebéddel. Arra figyeltünk,hogy olyan étteremben legyen, ahol van saját játszótér.

Nagyon jól sikerült, beszélgetős parti lett belőle. Csak poz. visszhangja volt.

Sok sikert!

Ha tehetitek, nézzetek körbe a Duna vagy valamilyen vízpart mellett, ahol van lehetőség kertipartira.

(Fót, Botos Antal étterme volt a kiválasztott.)

2011. máj. 24. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy nagyon fontos ha már későn, és kis esküvő, szépen legyen megörökítve! Unalmasak a 4-6 órás filmek, a kutya nem nézi meg!

Rövid legyen, de ütős! Lehet hoszabb, de jól megvágott!

Mindkettőre küldök példát:

[link]

[link]

2011. máj. 24. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is valami különleges helyet választanék! Valami helyvidék vagy vízparti étterem! Akár ott meg is lehetne oldani az polgári esküvőt! Vagy mondjuk bérelhettek egy kisebb hajót és ott!
2011. máj. 24. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Helyvidéki? Hogy jött ez most nekem?:))) Javítok: hegyvidéki

Ja és sok happy-t!:))

2011. máj. 24. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Függ attól, hogy milyen beállítottságúak vagytok, mit szerettek és mit nem, hogyan éltek, mi jellemző rátok. Nekünk magyaros esküvőnk lesz, ami azt jelenti, hogy magyaros lesz a menyasszonyi ruhám, párom székely ingben tarsollyal az oldalán jön, a dekoráció, a bevonuló zenénk, az aláfestő zenék, sőt még a dekoráció is (piros-fehér-zöld színek) ilyen stílusú lesz. A meghívónk magyar népmesés lett, én csináltam, a terítékünk bordó-fehér lesz, a köszönőajándék pedig mézeskalács és tokaji aszús bonbon.

Nekünk az életvitelünk és a nézeteink is ezt tükrözik, ettől lesz különleges.

2011. máj. 28. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:

albán esküvőt,albán férfival

ilyet : http://www.youtube.com/watch?v=2FUIZDqjpgI

2011. jún. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!