Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek az milyen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen ha valaki nem csinál lagzit?

Figyelt kérdés
Úgy értem esküvőt szeretnénk, de lagzit nem. Méghozzá anyagi okokból nem. A szülők nem tudják finanszírozni mi meg belátható időn belül nem tudunk annyit félre tenni, hogy egy lagzit kihozzunk, és gyereket is szeretnénk. Ezért arra gondoltunk hogy esküvő szűk családi körben, (szülők, kereszt és nagyszülők ) és utána egy étteremben vacsiznánk. Nektek mi erről a véleményetek? Hallottatok már ilyenről? Vagy akinek nincs annyi pénze az inkább csak együtt él?
2011. máj. 21. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na várj...Nem mindegy hogy csak anyagi oka van,vagy amúgy sem rajongsz érte?Mert ha nincs rá pénzetek és a leghőbb vágyadról mondasz le akkor még élsz bánni fogod!!!!Ha amúgy sem akartok lagzit akkor szerintem simán mehet a szűk családi!:)

Mi jövőre akarunk össze házasodni a vőlegényemmel,de én kifejezetten rosszul vagyok a lagzi gondolatától,(páromnak "mindegy")így valószínű hogy 4 személyes parti lesz!:)

2011. máj. 22. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

ismerek egy extrém esetet.

volt egy csaj, akinek az anyja csak annyit mondott, hogyha hozzámegy a párjához, akkor kiteszi otthonról.

hozzáment. titokban.

mégpedig úgy, h felöltözött egy mackónadrágnál egy fokkal jobb cuccba, jóanyjának azt mondta, hogy moziba megy a barátnőivel. elmentek házasságot kötni, aztán egy nagyon laza kis vacsi a tanúkkal, és irány haza.

sztem ez a ciki, nem a tietek.

teljesen normális dolog, h nem akarsz rongyot rázni meg idegen embereket etetni. inkább legyen gyereketek, és neki rendezzetek be egy szép szobát a mulatság árából! :D

2011. máj. 22. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom "cikinek" a nincs lagzi esküvőt,sőt még meghittebb a nem hacacárés esküvő:-)

Mi a párommal megtehetnénk a nagy lagzit ha akarnánk de nem akarjuk,aug.-ba lesz az esküvőnk,polgári a szűk családdal és vacsora a szűk családdal:-)ez úgy 15 ember jajjj de várom már:-)Minek hívnál meg olyan embereket akit látsz 2évben 1szer?!!Mi így gondoljuk,egyenek otthon:-)

Sok sok boldogságot :-)

21/N

2011. máj. 22. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!