Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nagyon furcsa? Neked tetszik?
Esküvőt szerveznek és medencés buli lesz....ceremónia szabadban,konkrétan egy nagy medence lesz,és két kisebb,meg két jakuzzi.(ha jól emlékszem)
A menyasszony fehér fürdőruhába lesz,három féle lesz majd rajta amit cserélgetni fog,piros lesz a menyecske és hasonlók...
Nekem ez nagyon furcsa,én ilyen esküvőt még nem láttam...
Azt mondták ők kényelmesen akarnak bulizni,nem feszélyezve magas sarkúban meg öltönyben és hasonló kényelmetlen helyeken ülni...
Tetszik nektek az ilyen stílusú esküvő???
(ha valamit nem írtam volna le akkor kérdezzetek)
Szerintem az esküvő egy olyan fenkölt esemény, ami több eleganciát igényel és itt nem feltétlen a ruhára gondolok (bár én nem szoktam elegáns ruhában feszengeni).
Tény, én szeretem és tisztelem a hagyományokat, ezért el sem tudnám képzelni a saját esküvőmet ilyen formában.
Szerintem az esküvő és a lagzi nem egy "buli", hanem egy ünnepség. A szerelmünk és életünk összekötésének az ünnepsége. Azt pedig nem tudom elképzelni fürdőruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!