Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak nekem nagyon furcsa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nagyon furcsa? Neked tetszik?

Figyelt kérdés

Esküvőt szerveznek és medencés buli lesz....ceremónia szabadban,konkrétan egy nagy medence lesz,és két kisebb,meg két jakuzzi.(ha jól emlékszem)

A menyasszony fehér fürdőruhába lesz,három féle lesz majd rajta amit cserélgetni fog,piros lesz a menyecske és hasonlók...

Nekem ez nagyon furcsa,én ilyen esküvőt még nem láttam...

Azt mondták ők kényelmesen akarnak bulizni,nem feszélyezve magas sarkúban meg öltönyben és hasonló kényelmetlen helyeken ülni...

Tetszik nektek az ilyen stílusú esküvő???

(ha valamit nem írtam volna le akkor kérdezzetek)

2011. máj. 21. 12:53
1 2 3
 11/27 napietus ***** válasza:
85%
nekem is tök furi. medencés bulit akármikor lehet tartani, abban mi az alkalmi, vagy különleges? de mindegy, ha nekik így jó, az ő dolguk.
2011. máj. 21. 13:48
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Azzal nincs problémám, hogy nem akarnak hagyományos esküvőt tartani, hanem inkább egy felhőtlenebb partit adnának a vendégeknek. Viszont a medencés buli nagyon rossz ötlet.. tele lesz szerintem olyan nőkkel a terep, akik egyáltalán nem akarnak fürdőruhában villogni egy napon keresztül. Én nem mennék el egy ilyen esküvőre, és nagyon sok olyat ismerek, aki szintén nem. (Ha meg az ember utcai ruhában flangál a medence partján, akkor is hülyének nézik.)
2011. máj. 21. 13:57
 13/27 anonim ***** válasza:
2011. máj. 21. 14:54
 14/27 anonim ***** válasza:
31%

Nekem tetszik, úgyis vízmániás vagyok, jól esne. :)

Számomra kényelmesebb lenne, mintha tényleg elegáns ruhában kéne végig lennem.

2011. máj. 21. 15:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

és aki teszem azt, túlsúlyos? vagy a nagymamák, nagypapák? a kisgyerekesek nem csinálnának mást,. mint egész nap/este feszengenének, hogy éppen hol fullad meg a gyerek?

meg a vacsit akkor medencébe, műanyagtányérról? vagy bikiniben esznek?? ez nagyon nagy marhaság...

plusz a nőknél a smink, haj...hogy fognak kinézni??

én tutira nem mennék el, és meg is mondanám, hogy ezért...

2011. máj. 21. 15:08
 16/27 A kérdező kommentje:

13:29

Idősek nem lesznek,csak a ceremónián és a vacsorán,de ha van kedvük jöhetnek ők is:)

Én is furának tartottam,de megnyugodtam amikor mondták hogy később lesz igazi lagzi is,de ők ezt így szerették volna.....

Köszönöm mindenkinek a választ!

2011. máj. 21. 15:20
 17/27 anonim ***** válasza:
54%
Jaaj, a nôknél a smink meg a haj... nem is tudom, sajnáljam-e azt a nőt, akinek ez kell, hogy jól érezze magát?!
2011. máj. 21. 17:10
 18/27 anonim ***** válasza:
46%
17:10 Nem a nőknek nem kell smink és a haj se legyen megcsinálva egy nem mindennapi eseményre.A legjobb az lenne ha zsíros hajjal,kócosan vagy éppen ahogy a szél fújta úgy elmenni. Egy magára valamit is adó nő, a mai világban szolid sminket felken, és a haját is megcsináltassa. Ez igazán alap dolog. Nem kell műköröm, meg csicsás ruha, de ez igazán elvárható dolog.
2011. máj. 21. 18:47
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

Jesszus, ezt az elborult gondolkodást! Már akkor az lenne a legjobb, ha tinikorban a mellekkel együtt a smink is ránk nőne, mert az alap dolog egy nőnél :D

Nem, alap dolog tisztának és ápoltnak lenni, de ez nem egyenértékű azzal, hogy csak sminkben meg beállított frizkóval lehet utcára menni. Persze ha neked így jó, akkor csináld így, de könyörgöm, gondolkozz is egy kicsit! Egy olyan esküvőre, ami a lazaságról és a kötöttségek elhagyásáról szól, és medencésnek van meghirdetve is, ki az az IDIÓTA (mert erre nincs jobb szó), aki sminkben meg kontyban megy?

Még ilyen merevséget, hát tényleg nem irigyellek.

2011. máj. 21. 19:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Most látom csak, azt írtad, "megcsináltassa". Na az az alap dolog, hogy egy ilyen egyszerű szót le tud írni az ember :D
2011. máj. 21. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!