Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nagyon furcsa? Neked tetszik?
Esküvőt szerveznek és medencés buli lesz....ceremónia szabadban,konkrétan egy nagy medence lesz,és két kisebb,meg két jakuzzi.(ha jól emlékszem)
A menyasszony fehér fürdőruhába lesz,három féle lesz majd rajta amit cserélgetni fog,piros lesz a menyecske és hasonlók...
Nekem ez nagyon furcsa,én ilyen esküvőt még nem láttam...
Azt mondták ők kényelmesen akarnak bulizni,nem feszélyezve magas sarkúban meg öltönyben és hasonló kényelmetlen helyeken ülni...
Tetszik nektek az ilyen stílusú esküvő???
(ha valamit nem írtam volna le akkor kérdezzetek)
Nekem tetszik, úgyis vízmániás vagyok, jól esne. :)
Számomra kényelmesebb lenne, mintha tényleg elegáns ruhában kéne végig lennem.
és aki teszem azt, túlsúlyos? vagy a nagymamák, nagypapák? a kisgyerekesek nem csinálnának mást,. mint egész nap/este feszengenének, hogy éppen hol fullad meg a gyerek?
meg a vacsit akkor medencébe, műanyagtányérról? vagy bikiniben esznek?? ez nagyon nagy marhaság...
plusz a nőknél a smink, haj...hogy fognak kinézni??
én tutira nem mennék el, és meg is mondanám, hogy ezért...
13:29
Idősek nem lesznek,csak a ceremónián és a vacsorán,de ha van kedvük jöhetnek ők is:)
Én is furának tartottam,de megnyugodtam amikor mondták hogy később lesz igazi lagzi is,de ők ezt így szerették volna.....
Köszönöm mindenkinek a választ!
Jesszus, ezt az elborult gondolkodást! Már akkor az lenne a legjobb, ha tinikorban a mellekkel együtt a smink is ránk nőne, mert az alap dolog egy nőnél :D
Nem, alap dolog tisztának és ápoltnak lenni, de ez nem egyenértékű azzal, hogy csak sminkben meg beállított frizkóval lehet utcára menni. Persze ha neked így jó, akkor csináld így, de könyörgöm, gondolkozz is egy kicsit! Egy olyan esküvőre, ami a lazaságról és a kötöttségek elhagyásáról szól, és medencésnek van meghirdetve is, ki az az IDIÓTA (mert erre nincs jobb szó), aki sminkben meg kontyban megy?
Még ilyen merevséget, hát tényleg nem irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!