Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit furcsa lesz a kérdésem. Ti szörtelenititek a
kezeteket az eskővére, vagy csak ugy altalaban?
Figyelt kérdés
Közeleg a nagy nap es nem tudom mit kezdjek a kezemmel, mert teny, hogy latszik a ször rajta.
Eddig igazábol soha nem zavart ott, ugy voltam vele, ha ott leborotvalom, allati csunya, mikor né vissza...Fura, ha a nönek borostas a keze...s ha egyszer elkezdem, soha nimcs vege, eppen eleg az összes többi testrészt borotválni ugye..
nekem volt hosszú kesztyűm...tök jól nézett ki. Mindenesetre ne borotváld, mert utána csak rosszabb lesz
2009. máj. 6. 09:13
2/12 anonim válasza:
szia!
A fotókon nem látszik (hacsaknem túl közeli). De én is hiú voltam , úgyhogy leszőrtelenítettem krémmel. Egyszer szerintem még nem gond, utána nem annyira nő vissza. Az meg hogy a többi testrészedet borotválod, szőrteleníted-e nem nagyon függ vele össze.Utána már se a kezem , se mást nem nagyon szőrtelenítettem újra. / mondjuk a nászéjszakára érdemes egy kis "igazítás", ha szükséges :)/
2009. máj. 6. 09:13
3/12 anonim válasza:
Nekem elég szőkés-nagyonvilágosbarna a karomon a szőr, és nagyon puha, nem az a durva. Sose borotváltam, szerintem szinte nem is látszik, és én sem akarnám, hogy egy alkalom miatt aztán rendszeresen kelljen borotválni, és hogy durvává váljon a szőr. Ilyesmit nem szoktak szőkíteni esetleg? Persze olyanra, ami passzol a bőrszínedhez, és nem lenne feltűnő, mert mondjuk egy aránylag barna karon a szőke is 'világítana'.
2009. máj. 6. 09:17
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem lesz kesztyüm, de ha lenne, akkor is látszodna mikor már a menyecskeruha van rajtam.
Gondoltam a szökítésre, de ki tudja, lehet, hogy még feltőnöbb, mert amugy sötétbarna vagyok
2009. máj. 6. 09:18
5/12 anonim válasza:
Én borotválom már évek óta a karom. Esetleg le is gyantáztathatod, az tartósabb. Én nekem nagyon fáj a gyantázás, ezért választom a borotválást. Ha meg vissza akarod "növeszteni" ősztől a hosszúujjú ruhákban már nem látszik, hogy "borostás" a karod.
Sok boldogságot!
2009. máj. 6. 09:23
6/12 anonim válasza:
9:23-as vagyok, szerintem a szőke szőr világítana a karodon, megcsináltathatod, legfeljebb leborotválod. Én bajusz szőkítést láttam már, hát szinte még feltűnőbb volt, mint gyárilag.
2009. máj. 6. 09:26
7/12 anonim válasza:
Hát ha van még valamennyi időd az esküvőig, akkor esetleg a kozmetikában kérd, hogy kisebb területen próbáljanak ki különböző színű színezőt, ha a szőke túl világos, akkor világosbarnát, kölönböző árnyalatokat. Amelyik bejön, arra átszínezteted aztán az egészet. Egyelőre még az se baj, ha egy napig 'tarka' lesz az egyik karod, ha nem lenne ennyi időd egyszerre a kozmetikusra, mert még úgyis hideg van, egy napot lehetsz hosszúujjúban, amíg átszínezi a kiválasztott színre.
2009. máj. 6. 09:38
8/12 anonim válasza:
Szerintem eddig a legjobb javaslat a szőrtelenítő krém volt, de ha ez téged úgy általában is zavar, akkor meg lehet érdeklődni egy költségesebb lézeres szőrtelenítést..
Sok boldogságot! Kívánom, hogy minden jól sikerüljön;az esküvő is és a jövőtök is!
2009. máj. 6. 10:38
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket és a jókívánságokat is!:-)
2009. máj. 6. 10:42
10/12 anonim válasza:
Én is borotválom rendszeresen a karomat! Egyszer egy estélyiruha kedvéért tettem, aztán megtetszett, és azóta csupasz! Nekem nem erősödött meg! Ha nagyon zavar szerintem semmiképp se szőkíttesd ki, szerintem gáz, ha pelyhecskék csillannak meg a fényben, abszolult látszik!(gondolok arra, hogy akinek bajusza volt, azt is szőkítették, hát ritka ronda volt, inkább felhívja a figyelmet magára) Szerintem az esküvődre szedd le szőrtelenítő krémmel, selymes lesz tőle a bőröd is, és egy alkalomtól nem fog "gombamód megerősödni". A másik jó tanács, mivel zavar, hogy ott van a nagy napon, és mondjuk szőkítteted, akkor egésznap az fog izgatni, hogy vajon látszik e, és mégis le kellett volna szednem? Lesz úgyis elég izgalom, legalább ezen ne rágódj! Leszeded és nincs vele gond! Jó készülődést, és sok Boldogságot kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!