Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegenkedek annyira a lánybúcsú és főleg a legénybúcsú gondolatától?
Nem tudom miért, de egyszerűen rágondolok, és egyben van a gyomrom. A lánybúcsú kelléket nézegettem a neten és minden pénisz alakú. Miért kell ez?
A legénybúcsúval kapcsolatban pedig... A barátom barátait nem szeretem, ezt ki kell kötnöm. Félek, hogy valami sztriptíztáncossal vagy k.rvával "lepnék meg" a barátomat. Ezt viszont én nem tolerálom, én sem vagyok más pasira kíváncsi, ő se legyen csajokra. Szóval iszonyúan tartok ettől ez egésztől. Mit csináljak? Gondolom a barátom ragaszkodni fog hozzá, hogy ő akar legénybúcsút (márcsak az idióta haverjai miatt is). Én meg nem szeretném se ezt, se azt, de ez nem így megy :(
Fúúú, nagyon fiatalok vagytok még. Rengeteget változhatsz az idők folyamán, változhat a véleményed is dolgokról, de előre attól félni, hogy 6-7 év múlva mi lesz a legény-, leánybúcsún az azért nem olyan egetrengető.
Én azt hittem, hogy minimum a hétvégén lesz ez a cécó, nem x év múlva.
Szóval nyugi.
Jaigen. És bocsánat. :)
De honnan tudod, hogy lesznek tancos csajok?
Szerintem te nem bizol meg 100%-ig a baratodban. Igaz, hogy az alkohol hatasa alatt sok mindenre kepes az ember, de azert nem kellene mindjart a legrosszabbra gondolni.
Annak a lanynak szerintem orult nagy szerencseje van, ahol a fiu elment a tancos csajjal a legenybucsun, es igy lefujtak a lagzit. Ez a fiu maskor is elment volna, nem erdekelte volna, hogy mar hazas ember lett! Aki erre kepes a legenybucsun, jobb ha nem hazasodik meg. Jo, hogy a legenybucsun kiderult, hogy mennyire hutlen egy pasas. Szerintem a csaj aldja a sorsot.
En olyan leanybucsun voltam, amin rengeteget nevettunk, ettunk-ittunk, es nem volt ffi tancos. Egyaltalan nem kotelezo hivni oket. Ha nem bizol meg a parodban a baratai miatt esetleg, akkor meg ne menjel hozza.
Amikor osszehazasodtok, a ferjedet nem engeded majd el, mindig cirkuszolni fogsz?
Ha megakar majd, ugyis megcsal, nem kell ahhoz legenybucsut tartani tancos csajokkal egyutt:))
Szia
Bocsi,en csak most olvastam a kerdesedet (meg a hozzaszolasokat is) es csak azt vettem eszre, hogy vagy az van, hogy azt irjak, hogy te "megtiltod" a legenybucsut a baratodnak, vagy hogy jon a "vetkozes".
En voltam mar jopar leanybucsun (meg legenybucsun is!) es a 99,9% a nem errol szolt.
Nem kell ilyen szelsosegesnek lenni.
Bar lehet,hogy ez csak az en barati koromben lett elterjedt,de igen sokan csinaltak bulit, "bucsut" ahol a menyasszony es a volegeny volt a foszereplo, minden fele vicces feladatot kellett csinalniuk, meg beloluk is viccet csinaltak, es a vegen hatalmas kaja-pia-tanc volt.Mindenki iszonyat jol erezte magat, es meg az eskuvoi szertartason is ment a rohoges az elozo heti viccekrol.Mindketten jelen volta, mindkettojuk baratai jelen voltak, sot volt ket pasi aki ott talalt maganak baratnot! :D
Szoval nalunk ilyen szokott lenni az atlagos bucsu-party.
Aztan voltam mar csak lanyos leanybucsun, ahol mindenkinek pinkbe kellett oltoznie, otthon torta-meg bemelegitesnek par ital, aztan elmentunk egy kozeli klubba, hatalmasat partyztunk, mindenfele vetkozos fiuk nelkul, utana meg "messze meg a hajnal" alapon, lementunk a tengerpartra es ott mar csak egy uveg bor, meg nehany boldogsag-konnycsepp tarsasagaban merengtunk a "regi szep idokon" :D
Es nekem is van sok fiuhaverom, tobbnek is olyan volt a legenybucsuja,hogy meghivta a sajat BARATAIT (nem haverok!) ebbe ugye nehany csaj is benne van, es csak egy ilyen szalonnasutos-zenes-ivos partyt csaptunk :D nagyon jo volt!!!
Az egyiknek meg az volt a legenybucsuja,hogy a haverjai vettek neki egy jegyet a MU focimeccsere, kimentek Angliaba egyutt 3 napra.Allitolag iszonyat jo buli volt nok nelkul!
Szoval nem kell ennyire rastresszelni,attol meg hogy valaki pasi nem biztos, hogy ez egy poenos meglepi lenne neki, pl az en baratom az tuti,hogy olyan kellemetlenul erezne magat, ha egy felpucer noci lengetne a csecseit az arcaba, mint a sicc :D
Igen, valaki nagyon helyesen mondta,hogy legtobbszor ezt a "haverok" a sajat maguk szorakoztatasara talaljak ki...
Mindegy, csak azert irtam le, hogy erezd, mas is idegenkedik a peniszes lufiktol, meg a vetkozos nociktol, ugyhogy lehet mashogy is nagyon emlekezetesse tenni egy leany-legeny bucsut! :D
Amugy sok sikert kivanok a kapcsolatotoknak!
Udv
Kedves 22.21-es!
Köszönöm szépen, azt hiszem rávilágítottál a lényegre! :) Én is valami ilyesmi bulit szeretnék majd.
Az előző kommenthez szeretnék csatlakozni.
Én tavaly voltam egy legénybúcsún (lány vagyok), ami egy közeli ismerősömnek volt szervezve. Egy kajálással kezdtünk, ahol a menyasszony is ott volt. Ő később hazament, DE csak azért mert babát várt, és fáradt volt.(másnap esküvő, érthető hogy pihenni akar) (egyébként szerintem pont az eskővű előtti nap tartani a búcsút marhaság, elég fárasztó egy esküvő akkor is ha 8-10 órát alszol előtte)) Nade visszatérve a legénybúcsúra: mi többiek a vőlegénnyel beültünk egy kocsmába, nem azért hogy részegre igyuk magunkat, csak beszélgetni. Kitaláltunk egy vicces feladatot a vőlegénynek, amit meg kell csinálnia mielőtt hazamegy... Konkrétan a rajta lévő inget kellett eladnia darabonként idegeneknek... Egész éjjel járkáltunk szórakozóhelyeken, iszonyat sokat nevettünk, jól éreztük magunkat, és azt leszámítva hogy elfáradtunk semmi bajunk nem volt másnap az esküvőn.
Egyébként én is osztom a legénybúcsú viszolygást. Én konkrétan tudom mi zavar... Hogy a párom egy felejthetetlen (utólag úgyis mindenki ezt fogja mondani) bulit bonyolít le nélkülem. Jóba vagyok a haverjaival, mindig együtt bulizunk, erre csak azért mert összeházasodunk engem kihagynak egy buliból... engem ez zavar...
Megoldás? Nem tudom. Szerintem ha jó a kapcsolat le tudtok ülni és öszintén beszélni róla... Ne megtitltani hogy legyen vagy ne legyen, hanem elmondani hogy mi bánt, mit nem szeretnél, mibe lennél benne, és persze ezeket a párod is mondja el. És a végén egyezzetek meg valamiben, amit mindketten elfogadtok... Legyél kész te is kompromisszumokra, de azért szerintem az is elvárható a párodtól hogy ha komolyan szeret, és te elmondod hogy valami neked rosszul esne fájdalmat okozna, akkor azt nem teszi. Szóval üljetek le, ha az segít akár írjátok le hogy ki mit szeretne, és ha nagyon messze a két álláspont akkor jöhetnek a kompromisszumok hogy közeledjenek.
Én biztos ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!