Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért idegenkedek annyira a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegenkedek annyira a lánybúcsú és főleg a legénybúcsú gondolatától?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de egyszerűen rágondolok, és egyben van a gyomrom. A lánybúcsú kelléket nézegettem a neten és minden pénisz alakú. Miért kell ez?

A legénybúcsúval kapcsolatban pedig... A barátom barátait nem szeretem, ezt ki kell kötnöm. Félek, hogy valami sztriptíztáncossal vagy k.rvával "lepnék meg" a barátomat. Ezt viszont én nem tolerálom, én sem vagyok más pasira kíváncsi, ő se legyen csajokra. Szóval iszonyúan tartok ettől ez egésztől. Mit csináljak? Gondolom a barátom ragaszkodni fog hozzá, hogy ő akar legénybúcsút (márcsak az idióta haverjai miatt is). Én meg nem szeretném se ezt, se azt, de ez nem így megy :(

2009. márc. 13. 08:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem félsz!!!!

nem bízol a párodban meg félsz hogy ha elékrülne nem tudna a csábításnak éllenállni.

nekem volt vetközös fium és rettentö jó hangulatot teremtett, nagyon jó ötlet volt. A férjemnek nem volt vetközös lánya, de nem is érdekelt volna mert úgysem ment volna el vele.

Viszont a tesómnak nem csak vetköztek a lányok akár el is vihette volna, de nem tette. A haverjai nagy kísértés elé tették, de eszébe sem jutott. Elötte sem kereste ezek a lányok társaságát, pláne nem az esküvöje elötti napokban tenné meg.

Viszont volt egy barátja akit elvittek egy night klubba a haverjai és ahogy beléptek mondták hogy választhatsz a völegény kérdés nélkül vitt el két lányt.

Szóval ez csak is a párodon múlik. Van aki megteszi és van aki nem.

Voltam olyan leánybúcsun ahol nagyon konzervatívak voltak. én dohányoztam egyedül és a menyasszony legnagyobb kihágása arra a napra az volt hogy elszívott velem egy normál cigit. DE jól éreztem magam ott is.

2009. márc. 13. 10:30
 12/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem kötelező leánybúcsút tartani, ha idegenkedsz tőle. De a barátod attól még vágyhat egy legénybúcsúra. És igen, már csak a haverjai miatt is ragaszkodni fog hozzá. Ez teljesen természetes, és nincs abban semmi rossz, ha esetleg sztriptíztáncost (a sztriptíztáncos nem qrva) is hívnak. Nyilván megbízol benne, különben mért akarnál hozzá menni? Szerinted onnantól kezdve, hogy kimondja a "boldogító" igent (mert, ha már most feltételeket szabsz kétlem, hogy hosszú és boldog házasság lesz) mindent pont úgy fog gondolni, ahogy Te? Attól, hogy két ember házasságot köt még helyet kell, hogy kapjanak az életben a barátok és haverok is. És igen is megkell adni a szabadságot továbbra is a másiknak. Nem megbántani akarlak, de nekem van egy olyan érzésem, hogy itt pár éven belül válás lesz. Lehet lepontozni, már megszoktam :)
2009. márc. 13. 10:39
 13/30 anonim ***** válasza:
79%

Egyszerű a válasz .. ahogy te sem akarsz más pasival foglalkozni úgy el is várod hogy a vőlegényed se szórakozgasson olyan nőkkel akivel intim helyzetbe kerülhet .Ez nem olyan dolog ami előtt fejet kellene hajtanod. Ha nem szeretnéd ne tedd meg .

Sok boldogságot!:)

puszi

2009. márc. 13. 10:39
 14/30 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk volt mindkettő. Nekem nem volt táncolós fiúm - mi "csak" elég alaposan italoztunk+játékokat találtak ki - kérdések a férjemről, wc-papírból menyasszonyi ruhát csinálni, gyurmából p...sz-t formázni :), ruhát varrni, ilyenek. Az életem különböző állomásairól voltak ott barátnőim, volt akik ott találkoztak először, mégis fergetegesen jót buliztunk. A férjemnek volt táncoslánya, de én nem amiatt aggódtam, hogy megcsal, hanem hogy illuminált állapotban eltöri valamilyét a lagzi előtt...néha olyan kis béna tud lenni... :) Ettől függetlenül, nekünk nem kellett előtte azon merengeni, elmélyülni, hogy most egymást választjuk, mi ezt már jóval előtte tudtuk. Tudom, hogy soha nem csalna meg és én se őt. Minket egymásnak teremtettek, olyanok vagyunk mint a borsó és héjja. Nekem ő a Minden és én is Neki. Viszont mindketten úgy gondoltuk, hogy jó dolog a búcsú, mintegy jelképes lezárása a nőtlen, férjezetlen életünknek.
2009. márc. 13. 11:04
 15/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Örülök, hogy nem csak én érzem így, és vannak férfiak is, akik így gondolkoznak. Gondolom a társaság fele jós, hogy így meg tudja mondani, hogy rövid időn belül válás lesz a vége, ha feltételeket szabok, stb. Én viszont azt vallom, hogy ha valamit nem szeretnék, kiállok mellette. Kompromisszum. A barátommal nem nagyon beszéltünk még erről, mert ettől még elég messze vagyunk, de ha ragaszkodik a k.vához, akkor vegye el azt. Különben nem miatta aggódom, inkább, hogy a barátai "lepik meg ezzel". Eltudom képzelni azt is, hogy kimegy, mint ahogy azt valaki írta.

Én nem állítottam, hogy nem nézek meg senkit az utcán. Persze nem a barátom jelenlétében, (fordítva ugyanez) ez szerintem bunkóság. A másik meg, ha meg is nézem, az nincs meztelen és nem lengeti a f.rkát az arcomba. (már bocsánat) Vagy nem táncol az ölemben, stb. Szeretem a párom, és csak rá vagyok kíváncsi. A mai világban már ez is baj? És főleg, hogy ugyanezt elvárom? Érdekes.

Remélem senki nem bántódik meg, nekem meg ez a véleményem. Köszönöm mindenkinek, aki leírta a véleményét. Aki sok boldogságot kívánt előre is, annak köszönöm szépen :)

2009. márc. 13. 13:18
 16/30 anonim ***** válasza:
64%

Ehhez nem jóstehetség, hanem realitás kell. Az meg, hogy nem beszélsz erről a pároddal... Csak forrongsz magadban, hogy ő rá nem nézhet más nőre. A volt párom ilyen volt, olyan feltételeket szabott, hogy csak néztem, ha beszélgettem valakivel, már pofákat vágott, megjegyzéseket tett. Gondolod azóta együtt vagyunk? Ahelyett, hogy normálisan tudnátok erről beszélgetni, csak puffogsz magadban, rühelled a barátait.

Mellesleg a k..va és a sztriptízes nem ugyanaz (jó esetben). Amúgy érdekes, hogy amennyire elutasítod ezt a dolgot, annyira ki vagy belőle képezve, nekem pl egyáltalán nem szokványos az, hogy egy legény vagy lánybúcsúra vetkőzős embert kell hogy vigyenek "meglepinek".

Mert az idióta amerikai filmekben ezt nyomatják?

Mert a hatásvadász boltok farok alakú kellékekkel próbálják jópofivá tenni az árujukat?

Most kiosztod a társaság felét, mert nem ért veled egyet, könyörgöm, akkor minek tettél fel ide olyan kérdést, hogy "Miért idegenkedek annyira...?"

Nagyon jól tudod, hogy miért, csak megerősítést vártál és aki nem értett veled egyet, azt jól kiosztottad, eljátszva a sértődöttet. :)

Nade. Természetesen sok boldogságot, és kevésbé görcsös folytatást a házaséletben.

2009. márc. 13. 14:11
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Amin én voltam lánybúcsún, az egy teljesen szolid kis buli volt. A lánynál egy kis iszogatás, beszélgetés, aztán egy szabadtéri szórakozóhelyen buli /diszkószerű/. Nem hiányzott semmiféle táncos és egyéb. Szerintem ez így korrekt, ez az arany középút.

Másrészről pedig nincs joga beleszólni egyiknek a másik bulijába. Finoman lehet rá hatni esetleg, de olyat kijelenteni, hogy 'ne legyen legénybúcsúd', nah az azért durva lenne. Sztem.

2009. márc. 13. 14:25
 18/30 A kérdező kommentje:

14.11-es te most min kaptad fel a vizet? Leírtam én is a véleményemet, reagáltam arra, amiket írtatok, hiszen ez a komment lényege. Nem osztottam ki senkit, csak érdekesnek találtam, hogy azt írták, hogy pár év után válás lesz, stb. Csak nem tudom, ezt honnan lehet tudni, de ez biztosan a tapasztalatlanságomból adódik.

Azért nem beszéltünk erről a barátommal, mert jelenleg 21 évesek vagyunk, főiskolára járunk, nem a házasság a központi téma, (27 éves koromra tervezem) csak szimplán eszembe jutott ez a dolog, gondoltam megkérdezem, de ez az oldal úgy látszik egyre inkább csak a mocskolódásra megy, teljesen mindegy milyen témakörben kérdez az ember. :( Nem puffogok, nem osztottam le senkit, de tény, hogy nem jól esett, hogy így bejósoltátok ezt a csillogó jövőt (már akire ez vonatkozik). Komolyan elnézést kérek, ha valakit megbántottam a kommentemmel. (Kiváncsi lennék, tőlem ki kér bocsánatot? :S )

2009. márc. 13. 15:29
 19/30 A kérdező kommentje:
A pontozással kapcsolatban pedig: nem szokásom a lepontozás, ha a választ nem érzem pozitívnak, nem értékelem. :)
2009. márc. 13. 15:33
 20/30 anonim ***** válasza:
80%

Szia, szerencsére nálunk se volt.Teljesen egyetértek veled(tek).

Nem akarok általánositani de ismerek olyat, hogy a hires legénybúcsú olyan "jól" sikerült h végül lefújták a lagzit.Táncosok nélkül is lehet nagyon jó egy legény- ill leánybúcsú!!!

Szerintem beszélj a pároddal erről és inkább lepd meg te egy kis tánccal.Biztosan jobban örül majd neked!!!

Sok boldogságot nektek!!!

2009. márc. 13. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!