Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a két ruháról?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek ezek a ruhák, a stílusom is ezekhez áll a legközelebb. Ti mit gondoltok róluk? Szerintetek melyik a szebb? Szeretem a csipkés ruhákat, de nem szeretnék elmenni a "giccses" irányba :).
2011. máj. 11. 21:20
23/40 anonim válasza:
Élőben talán az első szebb lehet, de amúgy mind a kettő gyönyörű. Sok boldogságot!
24/40 anonim válasza:
A második! A lélegzetem is elállt, amikor megláttam, egyszerűen gyönyörű. Az első kicsit olyan, mintha valami utánzat lenne, túl fehér, túl fényes, túl műanyag hatása van, nem tudom, a színe miatt nem jön be, de amúgy a fazonja igen. Tehát második! :)
25/40 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:28
Érdekes, nekem pont a második túl fényes és fehér...de mind2 szép
26/40 anonim válasza:
Nekem a második tetszik jobban (bár az első is szép), de a fátyol ne ez a függöny legyen hozzá, hanem másmilyen.
27/40 anonim válasza:
13:28 vagyok. Jajj, bocsi, eltévesztettem, mert én először a másodikat nyitottam meg és másodjára az elsőt! :D
Ne haragudj. Szóval akkor szerintem az első linkes ruha tetszik jobban! :)
28/40 anonim válasza:
A második gyönyörű, főleg azzal a hosszú fátyollal. :)
30/40 anonim válasza:
nekem a második tetszik:) Sok boldogságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!