Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a ruhám?
Figyelt kérdés
Lesz lagzi is tehát táncolni is kell, majd benne:D
Arányos duci vagyok, homokóra alkatű. 173 cm magas 85 kg, nagy cicikkel.
Én valami V kivágásúra gondoltam.
2011. máj. 11. 11:26
1/3 anonim válasza:
Én valamilyen A vonalú ruhában tudnálak elképzelni,esetleg nyakba kötőssel.De a fodrot inkább mellőzd és csini leszel.
2/3 anonim válasza:
Szia, a nagy ciciket én nem hangsúlyoznám ki, ezért a v-kivágást se ajánlanám, A vonalú az jó, nem túl nagy abronccsal, csak olyan közepessel, a két részes vékonyíthat is, a fűző része lehetne vállpánt nélküli egyenes felsőrésszel, vagy enyhén hullámossal, ha a vállad szélesnek gondolod, akkor vékony oldaltejtett vállpántos, vagy vékony csipke ujjas (mint Kate-nek az angoloknál ha láttad a királyi esküvőt most) én valami ilyesmit gondolnék:) sok boldogságot kívánok!
3/3 anonim válasza:
szia!
Ha még nem vagy túl rajta:
Ha tényleg túl nagy a cicid, akkor NE hangsúlyozd ki.
Szerintem ha felvennél egy mondjuk térdig érő ruhát, ami nem passzos, lehetne (kicsit!)fodros is, akkor tök jól néznél ki!
Nekem kicsit szélesebb a csípőm és az ilyen ruha nagyon jól áll :)
azért fontos, hogy a menyasszonynál nem illik szebb, csicsásabb ruhában megjelenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!