Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen milyen legyen a menyasszonyi ruhám?
Na most, a kérdés rád vonatkozik, a többi meg az "ismidre"...
40 évesen világos lila ABRONCSOS ruha? Inkább valami egyszerű, bézses, csontszínű ruhát vennék fel a helyében/helyedben...
Egyébként egyházi lesz?
Én lilát nem vennék fel a helyében/helyedben. Valami világos szint választanék inkább -bézs,halvány rózsaszín, világos arany vagy ilyesmi. Találtam pár jót, szerintem ilyesmi irányba kéne gondolkodni (szabás és szín ügyileg):
innen a baloldali,nem a fekete:
persze ha akar(sz) lehet akár abroncsos ruha is,vagy bármilyen, hisz a menyasszony dönt a ruháról,de szerintem amiket linkeltem azok korhoz és alkalomhoz illőek. Ja meg arra nem árt vigyázni,hogy azért mégse olyan ruha legyen,ami csak 20éveseknek áll jól, mert szerintem nincs annál furább látvány,mikor valaki nem a korához és testi adottságaihoz illő ruhát veszi fel. Olyat kell választani,ami kiemeli a szépséged. Persze ez az én privát véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!