Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most lenne nyár végén az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lenne nyár végén az esküvőm de most tudtuk meg hogy ha az egyik fél (vőlegényem) már házasságot kötött templomba második már nem lehet templomi. Nem lehet ezt megoldani valahogy?

Figyelt kérdés
Most lenne nyár végén az esküvőm de most tudtuk meg hogy ha az egyik fél (vőlegényem) már házasságot kötött templomba második már nem lehet templomi a vőlegényem nagyon szeretné ha ott vehetne el és persze én is Nagyon sokat szenvedtünk egymásért Nem lehet ezt kiküszöbölni valahogy? Tudom nem szép és ha nem említjük az atyának? Hogy elvált? Rájönnek? Nem vagyunk hazug emberek csak ez olyan igazságtalanság
2011. máj. 10. 10:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szia!

A katolikus egyházban nincs válás, így az egyház szemében a párod még mindig az előző feleségének a férje. Ezt kiküszöbölni egy módon lehet: a házasság érvénytelenítésével. Ez azt mondja ki, h a házasság ténylegesen végbe sem ment. Állhat emögött hűtlenség, gyermekvállalás tagadása, hit megtagadása... Bármi, ami az esküszöveggel ellentétben áll, és a házasság kötésekor is fennállt. Tehát ha van ilyen, akkor hosszadalmas procedúra során, de érvényteleníttetni lehet az előző házasságot, és így létrejöhet a kettőtök templomi esküvője. :)

Ha más felekezetűek vagytok, ott lelkésze válogatja, hivatalosan nincs megkötve a kezük e téren. Nekem pl. anyukám simán férjhez ment másodjára református lévén...

Remélem, segíthettem! :)

2011. nov. 5. 08:00
 32/32 anonim ***** válasza:
Na mi lett, volt képed vemhesen templomban esküdni? :D Sikerült össze-vissza hazudozni?
2019. márc. 9. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!