Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lenne nyár végén az esküvőm de most tudtuk meg hogy ha az egyik fél (vőlegényem) már házasságot kötött templomba második már nem lehet templomi. Nem lehet ezt megoldani valahogy?
Persze áldozat, nyilván a párod fejéhez fogta a fegyvert a főiskolás lány, hogy márpedig elveszel...
Szép esküvőt tartani bárhol lehet, én nem vagyok hívő és nem is fogok csak a divat kedvéért megkeresztelkedni vagy templomba menni. Azt sem tudom te milyen hívő vagy, ha simán hazudnál és nem tartod tiszteletben az egyház törvényeit.
Szia,az én párom is elvált.Nekünk tavaly volt az esküvö...csak polgári volt.
Kérdeztem én is a papot nincs e lehetöség arra,hogy valahogy megoldjuk de azt mondta ,hogy egy lehetöség van a püspök elött is el kell válniuk(biróság,per ...)mivel ami isten elött kötetett azt ember szét nem válassza!
Én kérdeztem kb ez mennyi hónap,és csak annyit mondott,ha mindkét fél eljön és beismerik a hibát akkor pár hónap,ha nem évekig mehet!!
ah itt volt az ,hogy akkor azt mondtam nem lesz egyházi esküvö!!!nem bántam meg,évekig nem járkáltam volna biróságra amiatt hülye rib@nc miatt....
Jah rájönnek,mivel mikor mész a temploba vinned kell a papirjaitokat és külön mondják,azt is hogy ha elözöleg volt házasságod akkor ez lehetetlen,nálunk még a polgárinál is kérték és le is fénymásolták!!!
Ha nem mondod el akkor is hazudsz isten házában,volt már templomi neki,és akkor na bummmmm nem megy tovább az élet??Én is feldolgoztam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!