Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet templomi esküvőm fehér ruhában ha már van egy kislányom?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 08:59
21/25 anonim válasza:
Olyan ruhát veszel fel, amilyet szeretnél, ha nagyon aggódsz emiatt nem hófehéret veszel, hanem mondjuk egy kicsit törtfehéres árnyalatot, elefántcsontszínűt, azok a ruhák néha sokkal szebbek is mint az a vakító hófehér.... De olyat vegyél, ami jobban áll, én egyedül csak azt tartom ízléstelennek, ha valaki már a sokadik esküvőjére is felveszi a nagy fehér ruhát...
22/25 anonim válasza:
és a kislánykának is legyen szép ruhája! : )))))))
23/25 anonim válasza:
persze miert ne lehetne. Nekem vajszinu volt, de csak azert mert feher boru, szoke haju vagyok, es a hofeher ruha nagyon sapitott.
24/25 anonim válasza:
ha a kislány apja a vőlegény akkor vedd fel ha nem akkor n mert nem illik,nézz utána a fehér szín jelentésének!
21/N
25/25 anonim válasza:
Szerintem itt nem csak a ruha fehérsége a téma, hanem a templomi esküvőn való viselése. Mert azt veszel fel, amit akarsz, de a templomi esküvőt ne csináljátok egyszerre a polgárival. Ott egy szolid kosztümben 2 tanuval esküdjetek csak. A polgári esküvőn aztán lehet habos, csipkés, uszályos, koszoruslányos, amit akarsz. De a templomba NE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!