Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet templomi esküvőm fehér ruhában ha már van egy kislányom?
Isten áldása legyen kis családotokon, legyen szép és boldog ünnepetek!
(olyan ruhában, ami Neked és párodnak tetszik, akár szép fehérben : )))))
Köszönöm a válaszokat!
Van bennem tartás!!!
Úgy tudtam hogy az nem házasodhat fehérben illetve annak nem illik, aki már volt férjnél. Abban az esetben én biztosan valamilyen bézs vagy halvány színt választanák. Az én esetemben nem voltam biztos.
5éve élünk eljegyezve és 2éves a kislányunk, eddig nem tudtunk bevállalni egy szép esküvőt. Mindig is arról álmodtam hogy szép fehér hosszú uszályos nagy abroncsos ruhában fátyollal fog oda kísérni apám az oltárnál váró vőlegényemhez a templomban. Most persze hozzáadódna hogy a kislányom szórná előttem a virágot vagy hozza az uszályomat.
Ezek szerint vonulás helyett besétálhatok most már a valamilyen színű kosztümömben hogy összeadjanak. Csak mert a szerelmünk gyümölcse előbb lett mint a papírunk. Igazság szerint nem biztos hogy így lenne kedvem hozzá, mert én nem csak a papír miatt szeretném az esküvőt. Így akár elég ha csak valamelyik nap besétálunk a városházára aztán összeadnak. :/
"5éve élünk eljegyezve " Kérdező jó, hogy kéritek
Isten áldását!
Hívőként kívánom, legyen olyan szép, amiről kicsi korod óta ábrándozol!
Sok boldogságot és kitartást egymáshoz jóban-rosszban!
Ez akkor a hülyeség! Világ életemben vallásos voltam, a családom is. De soha nem fordult meg a fejemben, hogy szüzen menjek férjhez. Miért? Hogy esetleg kiderüljön, hogy nem működik és elváljunk két év múlva. Vagy szenvedjünk végig egy életet? Vallásos vagyok, de nem bigott! Pont ezért is volt fontos,hogy Isten is áldását adja a házasságomra. Ha azt nézzük a papok is tudják, hogy a párok 95%-a nem szűz. Akkor ők is álszentek, mert mégis megengedik a szertartás. Nyilván a pénzért!
Szóval én sem vehettem volna fel a fehér ruhát (no nem is vettem, ekrü volt, mert az tetszett):) és nem is házasodhattam volna templomban, mert nem vagyok szűz!
Köszönöm!
Fehér ruhám lesz! A vasárnapi misén pedig megbeszélem a Pappal, aki keresztelte a lányomat. :)
Nézd, végülis ez abszolút ízlés dolga. Egyelőre én még eljegyezve sem vagyok, gyerekem meg pláne nincs, de azt már most tudom, hogyha férjhez megyek, nálam nem lesz semmiféle virágszórás és az aprónép sem fogja vinni a (nem létező) uszályomat. Számomra az ilyesmi nem megható, hanem förtelmesen giccses. Ahogy a habos-babos hófehér abroncsos ruha is túlmegy a jóízlés határán az én értékítéletem szerint, pedig fiatal vagyok (25).
Annyi a lényeg, hogy azt veszel fel, amit akarsz.
Örülök, kedves Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!