Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha tetszik nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én nem tudok választani, szerintem mind gyönyörű, úgyhogy most körbekérdezősködök mindenhol. :)
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
8: [link]
9: [link]
10: [link]
11: [link]
2011. máj. 1. 14:22
34/43 anonim válasza:
Mindegyik gyönyörű, főleg az 1., de ugye tisztában vagy vele, hogy ezekhez a ruhákhoz minimum olyan alak kell mint a képeken lévő modelleknek? Ezek a ruhák megkövetelik a darázsderekat,nyúlánk alkatot, ellenkező esetben szörnyen állnak.
35/43 anonim válasza:
Szia, szerintem ezek közül ne puszta tetszés alapján szelektálj, hanem vedd figyelembe milyen az alakod, személyiséged, stílusod. A legtöbb ruha, amit linkeltél nem bő aljú, így aminek az van, nyilván kiesik. Nekem személy szerint az első nagyon tetszik, de ha neked a mindennapi öltözködésedre inkább az egyszerűbb stílus jellemző, érdemes olyat választani, mert abban fogsz sugározni, és nem abban, ami szép-szép de nem a személyiségedhez való.
37/43 Vérszomjas pandamaci válasza:
14:27
Háát, ízlések és pofonok. Nekem inkább százszor azok amit a kérdező linkelt, mert azok elegánsak, amit te, az túlcicomázott és csiricsáré. Nekem az a közönséges.
De mind mások vagyunk...
38/43 anonim válasza:
2,3,7,7,10
De ez nem sorrend, csak felsorolás, ezek közül én azt választanám amelyik a legjobban áll nekem. :) Egyébként szerintem ezek gyönyörű, elegáns, stílusos ruhák, tökéletesek! Csak gratulálni fogok a linkelős válaszoló ízléshez, ő nyilván úgy akar kinézni az esküvőjén mint egy karácsonyfa...
39/43 anonim válasza:
ha nekem is ilyen alakom és ennyi pénzem lenne a 3 és 9 közül választanék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!