Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha tetszik nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én nem tudok választani, szerintem mind gyönyörű, úgyhogy most körbekérdezősködök mindenhol. :)
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
6: [link]
7: [link]
8: [link]
9: [link]
10: [link]
11: [link]
2011. máj. 1. 14:22
22/43 anonim válasza:
1,2,5
és a 6.nagyon:)tuti azt választanám
24/43 anonim válasza:
a 6. gyönyörű :)
utána meg a 7. az abszolút befutó nálam :)
27/43 anonim válasza:
Nekem 1,10,11 ezek álomszépek...
Amit az egyik válaszoló bemásolt meg egy csicsás flancos habcsók...de nem esküvői ruha! Gratulálok!
28/43 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek:4,6,7,8,10,11
De ami a legjobban megfogott az a 2-es!Álomszép szerintem!
29/43 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem a 2,3 ami tetszik, de ha lehet szerintem próbáld fel, mert ami anno nekem tetszett az nem állt jól rajtam. Ha a felpróbált ruha jól áll rajtad és úgy érzed magad benne mint egy hercegnő, akkor az igazi. De azt is nézd meg tudsz e benne mozogni.
30/43 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!