Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
utolsó vagyok:
ezek csak ilyen gyorsan kivitelezhető skiccek, hogy értsd, miről beszélek...
de ha az egyszerűség a cél, akkor ne duplalapos meghívót csináltass, hanem egy laposat:
és kösd meg egy masnival:
vagy ha félbehajtod, nem tekered, akkor így:
majd írd meg, hogy segítettem-e:) ha kell még segítség, írj bátran!
Igénytelen, valami ki tudja honnan lopott mintát bemásoltak kétszer, jól széthúzták/összenyomták, hogy elférjen, és ennyi volt a "tervezés". Nem grafikus csinálta, hanem egy ügyetlen amatőr, ez lerí róla messziről! Ballagási meghívónak is ciki lenne, nem hogy esküvőre! :o
Ha ezért még fizettetek is, akkor mindenképp sajnálom a dolgot, remélem, nem vágtak át vele. :(
Teljesen egyet értek az előttem szólóval:)
Ezt nem tanult ember csinálta, mármint olyan, aki legalább hozzászagolt ahhoz, hogy kell egy rendelkezésre álló teret betölteni -kitölteni betűvel, ornamentikával, színnel.
Könyörgöm, ez egy szakma, ezt tanulják több éven kerszetül, mire azt mondhatja az ember, hogy jó munkát ad ki a kezéből!!
Nem beszélve arról, hogy ezzel a förtelemmel már korábban is találkozhattunk, csak akkor szürke volt.
Igazán nem kellene erőltetni.
Siralmas.
Neked tetszik? vagy miért kérdezted?
Babazsúros sztem amúgy...én választásom ilyen lenne:egy egyszerű fehér gyöngyházfényben játszó lap, bézs, vagy óarany szövegezés, az elején csak meghívó szöveg, esetleg egy szalaggal átkötve
elegáns egyszerű, de ez is ízlés kérdése, de fura a rózsaszín, mert az esküvő 2 emberről szól, és az egyik férfi, a rózsaszín így fura
Saját esküvőre lenne:) ááá én sajna nem értek a grafikai progikhoz:( nem tudom megcsinálni magamnak sajnos:((
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Akkor nézd meg ezt, nemrég találtam, letölthető sablon: [link]
Ha meg rendelni akarsz tőlük, azt is lehet, nem hiszem, hogy drágák lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!