Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A lakodalomra milyen és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lakodalomra milyen és mennyi sütit szoktak vinni és venni? Egy főre lebontva kb mennyi fogy? 10-15-20 dkg reális, sok?

Figyelt kérdés
A vendégseregből is fel szoktak ajánlkozni, hogy én sütök ezt én meg viszek azt, de azért a párnak is jócskán ki kell tennie magáért. A ti esküvőtökön miből mennyi fogyott? Hol szereztétek be (nagyobb mennyiségben biztosan olcsóbb)
2009. márc. 5. 16:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy megismerhettelek, így látatlanban. Köszönök mindent Neked!

Lehet előző életünkben barátnők voltunk :D

2009. márc. 5. 19:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges:):):)!irj nyugodtan privit ha van meg valami kerdesed vagy csak ugy.Nekem is sokat segitett ha vki adott otletet meg tanacsot.
2009. márc. 5. 19:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Hat hogy ti milyen aranyosan elbeszelgettetek, tunderiek vagytok!!:)))
2009. márc. 5. 23:55
 24/26 anonim válasza:
Szia! Nekünk most ősszel lesz az esküvőnk,s én lisztérzékeny vagyok,tehát így nekünk még nehezebb dolgunk lesz.Egyrészről,mert sokkal többe kerülnek az alapanyagok,másrészt meg én (mint mennyasszony) szeretnék mindenféle sütiből enni.Tehát lehet,hogy az egész vendégségé is gl.mentes lesz. Egyébként egy emberre kis pogácsából lehet 3-at számolni,nagyobb sütikből 1-2-t.
2009. márc. 10. 10:47
 25/26 A kérdező kommentje:

Szia!

És miért nem azt csináljátok, hogy magadnak te bevásárolsz mindenfélét, amit enni szeretnél.... így nem kéne mindenből gluténmentesnek lenni... olcsóbban is kijönnél így, brutális ára van ezeknek a spéci ételeknek/alapanyagoknak. 1 főre is egy vagyonba fog kerülni.

Nem akarlak megbántani, de biztosan tudod, aki nem ezzel a betegséggel él, az bizony nem eszi meg ezeket az ételeket.

2009. márc. 10. 20:05
 26/26 anonim válasza:
Honnan gondolod,hogy nem eszik meg? Komolyan mondom,sokszor százszor jobb süteményeket lehet készíteni,mint amilyet lisztesben.Nekem is vannak ismerőseim,s ők általában ha már meghívnak magukhoz ebédelni,úgy készítik az ételt,hogy ők is abból esznek.És teljesen megvannak vele elégedve.Egyedül ami tényleg sokkal,de sokkal rosszabb lesz a lisztesnél,az a kenyér.Süteményeknél nincsen gond.Egyébként lehet,hogy ténylegaz lesz,hogy nekem külön lesz,de nem tudom még,hiszen nekem rosszul esne,hogy a saját esküvőnkön is külön kellene ennem.(mint pl. az iskolában,munkahelyen,stb.)Ezért:)
2009. márc. 14. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!