Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar feleségül venni? Miért van az, hogy én jobban szeretném az esküvőt, mint ő?
Nem tudom miért pontozzák le azt, aki megírja az igazságot. A vadházasság nem mindenkinek felel meg. És eléggé ciki is. 50 éves bácsi-néni korukban azt mondani : - élettársam (élettárs az, aki megfojtja az "élettársát" a cigányéknál szokott lenni--undorító kifejezés).
2. a pasim. 50-60 évesen elég hülye kifejezés.
Nem tudom miért félnek az emberek egy papírtól ennyire. Csak nem azért, mert féltik a függetlenségüket?
össze - vissza írogatnak. Elhiszik a kérdésedet. Pedig a kérdés eleve hamis. Ugyanis ezt te találtad ki. Egy szóval nem mondta, hogy ne akarna feleségül venni. Ellenkezőleg:eljegyzett. Ha már közös lakás, közös gyereknevelés nem lenne elég jel.Hogy komolyan gondolja. Eljegyzett, ami azt jelenti, hogy téged fog feleségül venni.Hoyg mikor, azt bízd rá! Miért olyan sürgős? Hadd csinálja úgy, ahogy ő szeretné. Ő kért meg végül is, ő vesz el. Te csak igent tudsz mondani, az övé az első szó.Nem tehetsz mást, mint kivárod.
Az eljegyzésről is az a benyomásom: talán türelmetlen voltál, őt megelőzve hoztad szóba, ezért hiszed, hogy te erőltetted. De nem jegyzett volna el, ha nem akarna feleségül.Ne siettesd! Ha ő úgy tudja megszervezni, ahogy szeretné, úgy lesz a legjobb. Érdemes várni.
És valljuk be, lehetnek ennél sürgősebb kifizetni valóitok.
Tényleg lemondana arról, hoyg saját gyereke legyen? Jó lesz ez?
utolsónak:
konkrétan ezt írta a kérdező:
"Úgy volt,hogy az idén össze házasodunk,de azt mondta neki ez nem fontos nem fogg ettöl jobban szeretni."
Szóval ez azt jelenti neki nem fontos, tehát nem akarja elvenni.
Ez egyértelmű, nem?
Az eljegyzés nem jelent semmit. Azt mg vissza lehet csinálni.
Ha minden nő arra várna, hogy mikor vegyék el, akkor 35 évesen sem szülnének. Mivel egy átlag nő 16 éves korától kezdve állandóan párkapcsolatokban él. Hol 2 éves, hol 4-5 éves.... a pasinak persze kényelmes, van ingyen bejáratású punci és ingyen kiszolgáló személyzet, aki még pénzt is ad haza....aztán húzza-halasztja ameddig bírja, addig, amíg a nő meg nem unja és el nem hagyja.
Valljuk be azért a mai pasik fele ezt csinálja!
Azt, hogy neki ez nem fontos, nem fog ettől jobban szeretni, gondolom úgy érti, hogy a számára nincs jelentősége az esküvőnek, nem fog változni ettől semmi. Ez érthető, sokan gondolkoznak így, nem mindenki tartja fontosnak a házasságot.
De! Lényegében arról van szó, hogy van valami, amivel téged boldoggá tudna tenni, és neki amúgy sem oszt, nem szoroz. Miért nem teszi meg?
Innentől kezdve minden csak kamuszöveg és kifogás. Ha valaki szereti a másikat, akkor törekszik arra, hogy örömet szerezzen neki, szeretné boldognak látni. Ha nekem mindegy valami, a párom meg szeretné, evidens, hogy belemegyek a kedvéért, pláne, hogy nincs ellenérzésem a dologgal kapcsolatban, egyszerűen nekem nem fontos, neki viszont igen, nekem pedig ő fontos. Ha nem megyek bele, az azt jelenti, hogy nem mindegy, hanem valamiért ellenzem. Ezzel sem lenne gond, csak akkor az ember mondja meg őszintén, és ne jöjjön azzal a kamuszöveggel, hogy azért nem, mert úgyis mindegy... Ha neki mindegy, a szerelmének fontos, akkor megteszi.
... és most fog lepontozni a sok kamuzó! ;)
Megmondta h feleségül akar venni, habár neki nem fontos, de tudja, h neked az.
Megmondta, hoyg akkor vesz el, ha elég pénze lesz, h szép szertartást tartsatok.
Én azt nem értem: szerintem neked most boldognak kellene lenned? Miért hisztizel? És miért gondolod, hoyg az ellenkezőjét érzi annak amit mond, hogyha szeretitek egymást? Ebbe semmi logika nincs! Miért hazudna?!? Pláne ilyet!
Szeret, elvesz, várjál, örüljél! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!