Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem akar feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar feleségül venni? Miért van az, hogy én jobban szeretném az esküvőt, mint ő?

Figyelt kérdés
Tavaly volt az eljegyzésünk amit szintén én szerettem volna jobban.Úgy volt,hogy az idén össze házasodunk,de azt mondta neki ez nem fontos nem fogg ettöl jobban szeretni.Meg,hogy nincs miből normális esküvőt csinálni.Azt tudni kell én már egyszer voltam férjnél,de most teljesen mást érzek,mint akkor.És mi is már a 30-as éveink közepén járunk.
2011. ápr. 22. 08:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nekünk is lakáshitelünk van még 19évig.Gyermeket ugyan nem tervezünk,mert nekem van már és a kicsik úgy szeretik mint ha az édesapjuk lenne.
2011. ápr. 22. 09:49
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Szia, sajnos nem tudok mást mondani csak, hogy légy türelemmel.. Én és a párom 3 éve vagyunk együtt és még az eljegyzés szó hallatán is kirohan a világból. Azt mondja mindig: "ne szaladjunk annyira előre.." Én már beletörődtem.. Nem tudok mást tenni, mint várok és várok míg körülöttünk minden barátunk házasodik, aztán talán, ha már gyerekeik is lesznek a többieknek, rádöbben, hogy harminc évesen itt lenne az ideje lépni egyet előre..
2011. ápr. 22. 09:54
 13/26 anonim ***** válasza:
39%
Az egyik barátnőm kierőszakolta az esküvőt, mert jött a gyerek. A fickó nagyon nehezen de beleegyezett. Esküvő után a barátnőm megkérdezte "akkor most életünk végéig együtt maradunk?", erre a fickó, "miért maradnánk együtt ez csak egy esküvő." Félév múlva elváltak. Ezt ne erőltesd, ha már olyan buta voltál és összeköltöztél vele, akkor ez már veszett ügy. Még összeköltözés előtt az esküvőt el lehet érni, de utána!? Az meg hogy nincs pénz esküvőre, csak kifogás. De nem is baj ha nem érzi magát nagyon megkötve, nem megy el oly könnyen.
2011. ápr. 22. 10:05
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
mert a párod hisz abban, hogy nem kell papír ahhoz, hogy együtt legyetek
2011. ápr. 22. 10:06
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a férjemnek - még nemférj korában - felhoztam, hogy már megfordult a fejemben az esküvő gondolata, úgy nézett rám, mint egy sorozatgyilkosra. Utána csak érintőlegesen került szóba, erőltetni nem akartam, mert az inkább csak elüldözi az embereket, nem érzik sajátjuknak a döntést.

Majd hosszú ideig szóba se került, úgy voltam vele, hogy velem van, szeret, ez a legfontosabb. Aztán egyik reggel furcsán idegesen sürgetett, hogy kapjam össze magam, dolgunk van. Nem volt semmi tervezve, nem értettem az egészet. Puffogva felöltöztem, hogy mibajodvanhülyevagy. Mjad szépen besétáltunk az anyakönyvi hivatalba és kértünk időpontot. Utána jutott eszébe, hogy apám eléggé hagyománytisztelő és nem ártana tőle is megkérnie, úgyhogy őt felhívta. Apám röhögött egyet, viccelődött, hogy jó, de hol a fél birtok meg a jószágok és rátette a telefont. Este hívta vissza, hogy miután anyám egész nap győzködte, be kellett látnia, hogy ez nem poén volt, hanem komolyan gondolja. Úgyhogy elnézést kért a reggeli poénkodásért, felajánlotta a tegeződést, egy hónap múlva meg össze is voltunk házasodva. (A kis esküvő az én kérésem volt,utálok szerepelni.)

2011. ápr. 22. 10:07
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

34N 100%-ig igaza van! Nincs ebben semmi kétség!

Ha egy személynek nem számít a papír de szereti a társát akkor megteszi érte.

Szerintem az csak kifogás, hogy a pasi "normális" esküvőt akar! Pont hogy a férfiakat nem szokta érdekelni a csillogás-villogás!

Ha 100%-ig tudja egy férfi hogy szeret egy nőt, akkor pár ezer forintért az anyakönyvezető elé állítja és elveszi feleségül! Ennyi! Ha neki a papír nem fontos! Mert neki mindegy, nem?

Szerintem lehetséges hogy a pasi még arra gondol hogy lehet neki más nő ha később gyereket akar? Nem lehet? Neki van saját gyereke?

Én a te helyedben elgondolkodnék azon amit 34N írt. Érett emberre vall az írása.

Ha neked elég egy szerény kis párezres összeadás, akkor említsd meg neki!

Ha szeret téged ő is benne lesz, mivel mit számít az a papír?

2011. ápr. 22. 10:10
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

"34N

szerintem tévedsz.

én 34F vagyok. Párommal 5+ éve eggyüt élünk. Van egy kislányunk és 12millió hitelünk 30 évre. Szerintem ezek egyértelmű jelei annak, hogy együtt akarunk maradni és komolyan gondoljuk. Én mégsem akarok esküvőt."

Sem az 5 év, sem a 12 millió, sem a gyerek nem nagyobb garancia, mint a papír (és az sem garancia). A hitelt is meg lehet oldani, a gyereket meg pláne.

Ha a barátnődnek jó esküvő nélkül, és nem érzi magát kevesebbnek attól, hogy nem veszed el, akkor semmi probléma nincs. Az a fontos, hogy megtaláltátok egymást, és mindkettőtöknek jó agy.

De ha ő vágyna rá, de a kedvedért kényszerből (nem pedig meggyőződésből!) lemond róla, mert neki sincs más választása, mint jó pár nőnek, akkor sosem lesz maradéktalanul boldog, ezt jó, ha tudod. (És engem pl. zavarna, ha a párom nem lenne 100%-osan boldog mellettem.)

2011. ápr. 22. 10:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Neki nincs salát gyermeke és ő azt mondja úgy szereti az enyémeket,mint ha a sajátja lenne.És ez igaz is.A saját apjuk nem szereti így őket.
2011. ápr. 22. 10:22
 19/26 anonim ***** válasza:
27%
szerintem ha egy nő kevesebbnek érzi magát, mert nem volt esküvője, akkor ott a nő gondolkodásában van a baj
2011. ápr. 22. 10:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Nálunk pont fordítva van. Párom akarja én pedig nő létemre nem.
2011. ápr. 22. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!