Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami frappáns esküvői részvétel alóli kibúvó szöveg (ek)?
Sziasztok!
Úgy hozta az élet, hogy hivatalosak lennénk a párommal egy esküvőre (kb 8 hónap múlva lesz, hivatalos időpont még nincs) Ez szép dolog, de mi egyértelműen nem szeretnénk részt venni rajta.
Az igazság az hogy párommal egyenes emberek vagyunk, meg szoktuk mondani kerek perec hogy mi a nagy helyzet... de úgy érzem ez pont az a szitú, mikor nem kellene ennyire egyenesnek lennünk... Tudnátok olyan tippeket adni, hogy ilyenkor mit illik mondani?
De miért kellene nektek az esküvői vacsorát fizetni?
(Vagy félreértem?)
Szia!! én is csak azt tudom javasolni, hogy legyetek egyenesek, ahogy eddig is... Ha ezen besértôdik, az az ô szégyene, nem a tiéd-tiétek! Egyszerûen meàll az ember esze, hogy sok ilyen pics@nak ekkora bôr van a pofàjàn... Komolyan a hideg ràz... Szerintem mondjàtok meg nekik a kôvetkezô alkalommal, hogy az a mondanivalòtok, hogy nem kìvàntok részt venni az eskûvôjûkôn, ha megsértôdnek rajta, ha nem. Mindenkinek joga van eldônteni, hogy részt kìvàn-e venni, vagy sem.
Ha meg jônne a rinyàlàs, akkor el lehet mondani, hogy nem tudtok azonosulni a szokàsokkal és erre nem kényszerìthet senki, de ne aggòdjanak, nekik se kell menni a ti eskûvôtôkre!
Magam részérôl mellesleg maximum szûlôk, testvérek és mi ketten. Pedig vannak baràtok, de nem lesz bejelentve elôre, hanem késôbb, hogy férj és feleség vagyunk, ìgy utòlag lehet gratulàlni ha meg valaki megkérdezni, miért nem hìvtàl meg, hàt mert ez volt az àlmom, meghitt eskûvô, nem pedig a szìnpad és a tôbbi bagatell faszs@g ami egy ilyen alkalommal kell...
Szerintem is mondd meg, hogy jelenleg másra gyűjtötök, és nem tudtok részt venni, bocs...
Nagyon bunkó dolog előre kikötni, hogy mennyi pénzt vigyél magaddal.
100 ezer forint azért szerintem nem kis összeg!
Variációk a helyzet megoldására:
1. Nem mentek el, és küldtök nekik 1 dísztáviratot, vagy képeslapot, amelyen sok boldogságot kívántok.
(Sztem ne küldjetek ajándékot.)
2. Elmentek és nem pénzt, hanem ajándékot adtok, ami nem olyan drága. Az ajándékkal kapcs. nem illik reklamálni, ezért nem fognak, de ha mégis, az már az ő bajuk.
Szia!
Nem egyszerű a rokonság nálatok sem :) Nagyon pofátlan a menyasszony. Jó nagy termet kell majd bérelni, hogy elférjen az arca :) :)
Szerintem mondjátok azt, hogy kár, hogy nem előbb szóltak, mert a tőletek kért pénzt már befizettétek egy egzotikus nyaralásra, ami PONT az esküvő tájékán esedékes.
Ha pedig el akarják tolni az esküvő időpontját, akkor sajnos egy egzotikus vírus ledönt a lábatokról az utazás után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!