Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvőtök?
21:20 vok
Én vidéki vagyok. A terem ingyen volt, ismerősé volt a hely. Egyszerű vacsora volt 30 főre: birkapörkölt. A sütit összehozta a rokonság, az innivalót vettük. 22 000 volt a ruha, 20 000 a fényképész, a virág, cipő, fodrász, sminkes stb. 20-30 000 ft. A két gyűrű 20.000 ft. + anyakönyvvezető stb. Nem emlékszem már mindenre.
De mi nem is akartunk nagy felhajtást. Nem álltunk úgy anyagilag, meg azt a pénzt máshová is el tudtuk tenni, a szülőktől pedig egy fillért nem fogadtunk volna el erre.
21:31!!!
Címet kértél, hol varrattam a ruhát. Vidéki vagyok, Szolnok megyében lakom, ha így is érdekel, mert esetleg a közelben laksz, szívesem megírom a pontos címet. Az enyém egy egyszerű szabású volt, de úgy tudom 60-80 ezert már abroncsosat is varnak. Nyilván emelkedik az ár, ha mindenféle extra kívánságaid vannak.
Az én ruhám fehér nehéz selyemből volt, spagettipántos, mell alatt varrott, egyenes az alja, damillal megfűzve, hogy kicsit hullámos legyen. Volt hozzá egy fehér muszlin "kabát". Fátylat nem kértem. Ez volt 22 000 ft.
A ruhát egy híres tervező tervezte, és vettem meg a szalonból (de új volt, még senki se hordta). Ajándékba kaptam a menyecske ruhát, kölcsönadott és minden! kiegészítőt(napernyő, ékszerek, hajdísz, harisnyatartó, kisszütyő, fátyol, kesztyű stb) ingyen. Összesen 100 ezerbe került.
Párom átlagon felüli méretei miatt varrattuk az öltönyét, így a szabvány méretek 1,5 szerese volt az ár.
Az esküvő 1 millió körül volt, ha mindent beleszámolunk.
750e volt tokkal vonóval, minden számunkra fontos embert meghívtunk a lagziba is. ott számítógépről ment a zene, svédasztal-állófogadás volt, nem ültetett (inkább ezen spóroltunk, nem a meghívottak számán.
70 e ruhám: varrattam (később estélyivé átalakította a varrónő), férjem öltönye 30e
terembérlet 120e
hidegtálak, sültek 300e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!