Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha csak 2 tanuval szeretnénk az esküvőt? Se család, se rokonság.
Szerintem sem gáz, ez az ötlet nagyon tetszik nekem is, én is így szeretném majd ha lesz.Minek a nagy bohóckodás, meg rongyrázás??
23L
Én is így szeretném! (27/L)
Kitartás az elképzelésed mellett, végül is a te,a ti esküvőtök, nem a rokonságé! Sok boldogságot! :)
de ha meg 13 éve együtt életek, akkor miért éppen pont azt az egy napból kellene kihagyni a családot? ... nem azt mondom hogy nagy i love you templomi 10 méteres uszályos könnyezős IGEN, de szerintem igenis fel sem merülhetne ez a dolog kérdésként, és ha 1000% biztos lennél benne akkor meg se kérdezted volna...
nagyon extrém viták esetén ki lehet hagyni egy embert, vagy megkérni hogy türtöztessék magukat arra a fél órára... vacsorára már nem kell jönnie... az meg hogy ez a dolog csak két emberről szól... mire menne az a két ember ha nem lenne még mellettük senki? ... és hogy egy nap van ilyen... igen... miért kellene elcseszni azzal hogy a világon senki sem fog rá úgy emlékezni hogy de szép is volt a bözsi meg a feri esküvöje és milyen boldogok voltak? lehet hogy tüske marad a családban ez a dolog és akkor egy napért az egész hátralévő életedben hallgathatod... és egy lázadó óráért ezt fogod kapni hát nagyon megéri!
nekem ez a véleményem, aztán pontozzátok le úgy ahogy akarjátok...
az a minimum, h az édesanyámat meghívnám. ha mást nem is.
nem tudom, te milyen viszonyban vagy a szüleiddel, de azért őket kihagyni kicsit pofátlan dolog...
rokonokat, más barátokat én sem szívesen hívnék, utálom a felhajtást.
Igen nagyon kétfelé oszlik a vélemény például én szeretnék rendes lagzit a családommal és a barátaikkal de a párom családja elviselhetetlen a párom se szereti őket.... Nem hiszem hogy olyan hú de jól éreznénk magunkat ha nemkívánatos személyekkel kéne lennem egész nap meg egész éjjel...
Ja és nálunk a szűk család is kb 100 fő
Anyukámék 8-an vannak testvérek és a párom apukáék is 8-an.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!