Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik manapság ajándékba adni esküvőre?

Figyelt kérdés
A párnak minden aprósága megvan, tehát pénzt kérnek (lakás, kocsi stb.) Mennyi az az összeg, ami mondjuk fedezi az 1 emberre eső költségeket és még marad is nekik belőle? Nincs szállás biztosítva, egy falusi étteremben lesz egy átlagos vacsora. Mennyit adjak szerintetek? Nem nagyon vagyok benne manapság, hogy mennyibe kerül egy esküvő.
2011. márc. 31. 11:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

12:12-es!Szegény család szerinted tud adni ajándékba 50 ezer ft-ot??? -.-"

Szerintem tedd fehér borítékba és csókolom...mindegy mennyit adsz!Amennyire telik...csúnya dolog,ha valaki név szerint megjegyzi,hogy ki mennyit adott é utána még másnak is elpletykálja!Tovább megyek...undorító!Ha tőlem kérdezné meg valaki,hogy Pista bától mennyit kaptam,azt mondanám,hogy eleget...még ha Pityu a szomszéd is lenne!

2011. ápr. 1. 17:27
 22/23 anonim válasza:
Sziasztok! Nálunk az a szokás h a szülők fizetik az esküvőt. Szerintem fejenként kb. 10-15 ezerrel kell számolni attól függ milyen kaják lesznek. Ha közelebbi a rokon akkor természetesen ettől többet. Például nálunk a keresztszülő fizette a vőlegény ruháját meg még mi egymást meg kaptak ezen felül 500 ezer forintot így a keresztszülőnek kb. 1,5 millióba volt. A nagymamáktól is kb. 500 ezer forint szokás. A szülők meg fizetik az esküvőt meg kb. 100 ezer forint ajándékba.
2012. júl. 30. 09:24
 23/23 anonim válasza:

2016:

Ha lakodalomba is hivatalos vagy akkor minimum 15e Ft!!! (kb ennyi a te költséged). Ha a TELJES költségüket leosztjuk a násznépre, akkor kb fejenként 20-25e-re jön ki, így ha kicsit is közel állsz hozzájuk akkor fejenként 20-as. Ha felette adsz, akkor már segítesz nekik az elindulásban, és nem csak mínuszba viszed őket.

Aki sokallja az összegeket, az nyugodtan mondhatja, hogy nem tud menni, de IDŐBEN! Mert 1-2 héttel az esemény előtt már biztosan fixálni kell a létszámot, és ki kell fizetni azok helyett is a vacsorát, akik később mondják le.

2016. nov. 20. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!