Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? Egyedül nem tudok dönteni. Kérlek a mintaszám utolsó három számjegyét írjátok, annak ami tetszik.
2011. márc. 30. 10:24
31/39 anonim válasza:
1. 155 ez nekem a legszebb
2. 152 ennél kérdéses, hogy a kép halvány kék színe mennyit dob a gyűrűkön, szerintem élőben nem ilyen szépek, de így ez is gyönyörű
2.177 a maga egyszerűségével nagyon szép
Mindhármat megnézném, és felpróbálnám, ezek után az lenne, amelyik a leg mutatósabb :)
Én is tök jó ötletnek tartom az ezüstöt, szintén csak ilyen ékszert hordok én is, azt gondolom, hogy a jelentése sokkal fontosabb, mint, hogy mennyibe kerül, legalább is nálam!
Párom épp tegnap előtt csinált nekem egy pár gyönyörű fülbevalót csigaházból.Kb 500 ft-ból kijött az egész, de ő csinálta a saját két kezével, nekem, és gyönyörű lett, és nagyon-nagyon jól áll :).Ez az ékszar nekem mindennél drágább :)))
33/39 anonim válasza:
A 11-es gyönyörű... a többi nem igazán tetszik.
39/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
A 168-as gyűrű lett végül . . .
2011. ápr. 13. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!