Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? Egyedül nem tudok dönteni. Kérlek a mintaszám utolsó három számjegyét írjátok, annak ami tetszik.
Szia.Mi is tőlük rendeltük:-),nekünk 159-es van,annyi különbséggel,hogy a pároméba kértünk egy kis vésést.
Azért jó lenne ha felpróbálnátok,merre laktok?Pesten szoktak lenni egy héten 2 nap.Nekem is több fazon tetszett,de nem mindegyik állt jól!
Amúgy elég rugalmasak,én még kértem bele 2 követ,mert nem körbe köves csak 3/4-ig én pedig körbe szerettem volna.Összesen mindennel együtt 17e volt és még egy nagyon jó tisztító(polírozó)kendőt és a dobozt is ajándékba kaptuk.
Nekünk egy pár volt 8000 és azok is kb ilyen vastagak szerintem nézz be egy ékszerüzletbe!!!
És az is igaz hogy hiába szép így közel sem biztos hogy neked is és a vőlegényednek is jól fog állni
És ha ezek közül kell választanom akkor a 159-es
Sok boldogságot
tudom, hogy sokan válaszoltatok és nagyon köszönöm!
Csak minél több ember véleménye
érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!