Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, aki ilyen ruhában megy férjhez?
OFF: Erdekes, hogy En ugyanigy latom: nem rosszindulatu szandekkal irtam az elsö hsz-t, szerintem nagyon normális hangnemben szóltam hozzád, ami szerintem meg pont rólad nem mondható el a 15.46-os kommentedre. Ez van.
Szerintem kicsit túlpörgöd a dolgot, es bocs, ha ugy erzed, hogy barmivel megbantottalak, de akkor is ugy gondolom, hogy nem igazán ertettel meg. En nagyon furcsanak talalom, hogy valaki szivesen tölt idöt a masik hat mögötti kritizalasaval, söt ezt elvezni, mas ember kibeszeleseröl tarsalogni, emiatt meg egy kerdest is feltenni. Mert mas az, ha pl. az illetö maga kerdezi meg, mi a velemenyetek, ha ilyen ruhat valasztok vagy ilyesmi, tehat "szemtöl szembe" mondva, es mas az, hogy a kepen levö hölgy nem kerdezte a velemenyünket, es igy öt kibeszelni, kritizalni a kerdese nelkül. Szerintem ez nem fair.
Tovabbi szep estet!
15.39-es
Kedves előző,
baromira elegem van abból, hogy mindn kommentben ezt dörgölöd az arcomba. Többször elmondtam már (azt hiszem, kb 3x-4x hangzott el), mire voltam kíváncsi, mikor feltettem a kérdést. Ha fikázni akartam volna a hölgyet, akkor fikáztam volna, de úgy gondolom, ezt egyszer sem tettem meg! Olvass utána! Annyira nebáncsvirág-stílusban fogod fel ezt... lazíts... A képet is egy fikázós blogon találtam, most akkor leszel szives őket is letolni...
Nem kritizálok mást a háta mögött, olvasgass már vissza légyszi, és nézd meg, hol hangzott el az ÉN számból bármi rossz is! Sehol! Pár hsz keményen odamondogatott, de én ettől szándékosan tartózkodtam, onnantól kezdve pedig, hogy valakinek egy ilyen képe felkerül a netre, jogom van róla véleményt formálni, és másokkal megosztani, és a véleményüket megkérdezni.
Amúgy meg ha annyira ellentétes ez a te felfogásoddal, akkor mi a jó égért írtál be? De komolyan!
Senki nem kérte, és én sem kérnék a további "jajdecsúnyadologamásikhátamögöttkritizálni" pampogásból, mert nem bírom, hogy itt nem lehet ilyen akadékoskodó komment nélkül kérdést feltenni!
Bocsánat, ha valamelyik hsz-emben is nekedestem, de ne haragudj, nem bírlak tovább olvasni. Én értem az álláspontodat, és tiszteletben tartom, de nem kértelek arra, hogy erről írj véleményt, vagy hogy egyáltalán gyere ide, és válaszolj valamire, amire nem akarsz.
Ennyi belátás legyen már benned, hogy te is rátettél erre a borzadályos etikátlan bűnre még egy lapáttal ezzel a drámával, amit csapsz. Most akkor én etikátlan és rossz vagyok? Legyen, csak haladjunk már túl rajta!
Viszont hogy én ezt így megkaptam tőled, akkor leszel szíves a többi több száz, ehhez hasonló kérdésnél is eljátszani ezt a kérdezőkkel. Mert ugye ez így fair.
Neked is szép napot.
"En nagyon furcsanak talalom, hogy valaki szivesen tölt idöt a masik hat mögötti kritizalasaval"
Az ilyen jellegű túlzásaidról beszéltem egyébként.
Szívesen? Időt tölteni? Honnan veszed?
Mert kiírtam egy félperces kérdést? Ezért én már szívesen töltöm azzal az időmet, hogy másokat kritizálok, és háta mögött kitárgyalok? Ne is haragudj, d ebben az egy kijelentésedben többa rosszindulat felém, mint az egész kérdésben és az összes hsz-ben együttvéve.
Az a nagyon sajnálatos, hogy általánosságban azt tapasztalom, hogy az ilyesmi mellett kardoskodó emberek (nem kritizálunk másokat a másik háta mögött) a lehóghajlamosabbak arra, hogy átlépjék a határt... Itt is ez történik, és kár, hogy te nem látod.
Tényleg nem akarlak bántani ezzel, csak szeretném, ha innen is látnád a kommentjeidet. Sajna ez az előző kommentbe nem fért be, hisz nem volt előttem a hsz-ed.
Ennyi, szép napot mégegyzser.
Azon tul, hogy fikazos blogoktol tavol jarok a gyakkerdeseken kivül, ahhoz, aki nem kerdez, ahhoz nincs valaszom, logikus, ugye? Aki kerdez, ahhoz meg van. Ezzel megvalaszolva az utobbi keresed es kerdesed is.
Ha "baromira eleged van", akkor lazits, Nebancs viragom! :-)
Csodaszep napot! :-)
Megint buli? :)
Kérdező, szerintem hagyd. Ez a valaki már rég rájött, hogy elb@szta, hisz semmi oka nem volt valójában beszólni. Vagy ha még nem jött rá, akkor menthetetlen, sajnos.
Szerintem csak "pampog", hogy övé legyen az utolsó szó, de már azt se tudja kínjában, mit írjon, hogy okos legyen.
Szép, hogy úgy akarja magát beállítani, mint aki annyira elemien jó, hogy fikázásnak még a virtuális térben sem megy közelébe (közben meg a puszta ittlétével rácáfol az egészre, LOL). Meg hogy jaj, ha valaki nem kíváncsi a véleményünkre, akkor annak nem dumálunk, holott ő azzal kezdte, hogy beszólt valamit, ami nem a tárgyhoz tartozott. Ki kell röhögni a hüly.ét, kamu az egész ember, azt se tudja, mit beszél.
Ezt az ucsó kommentjét amúgy én se vágom, de szerintem ő se (az egész topikkal nincs tisztában, szerintem).
Szerintem csak idetalált, gondolta, eljátssza a jót, felpontozzák, vagy pont vitát akart szítani a te fikázásoddal, ki tudja.
Hány ilyen embert ismerek, Istenem, aki kikéri magának a csúnya beszédet/mások vélt sértegetését/stb, miközben ő mindben elöl jár... Lásd a neked írt utsó előtti komija, amiből idéztél :) Erre érdekes mód amúgy nem is reagált, szerinted miért? mert nem lehet rá mit mondani, meg lett fogva, elb@szta kegyetlenül és kiesett az "elemien jó" szerepköréből. Szánalom. Nézd meg, nekem se ír semmit, mert nem tud belekötni.
Ezek az emberek még azoknál is nagyobb talányok, mint akik a képen látható ruhában mennek férjhez. :D
De ezt a múltkor jól kitárgyaltuk. :D
Szóval ne hagyd magad felhúzni.
Küldtem neked új mélt, ha még itt vagy, olvasd el (csak mert az előző komid elég friss).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!