Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok arról, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, aki ilyen ruhában megy férjhez?

Figyelt kérdés

Épp esküvői ruhákat böngészek a neten, és ott találtam ezt:

[link]

O.o

2011. márc. 24. 15:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem is az ízléstelensége meg a saját testi korlátainak nem ismerése zavar a legjobban mert nyílván Ő is többször sorban állt mikor az észt osztották és nem Ő tehet róla, hogy egyszer sem került sorra.

Ahogy nézegettem a képet, én valahogy várom, hogy a pasi megmozdul és leveszi a zakóját és ráteríti a lányra. ;)

2011. márc. 24. 16:23
 22/42 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen :) Valami ilyesmire számítanáóék én is. Az is érdekes amúgy, hogy beengedték így a templomba. Ha jól tudom, az ilyen cucc ott nem illik, persze nem biztos, hogy templomi esküvő volt, de maga a pap előtt ácsorgás sem semmi ilyen öltözékben. :D

2011. márc. 24. 16:30
 23/42 anonim ***** válasza:
22%

Hát gondolom el illik az egyéniségéhez. :D Magyarán ő egy magamutogató retkes k*rva. Mondjuk ha így beteszi a lábát templomba, minimum pofánverném. De ha neki az értékrendjébe belefér, hogy a rokonok, ismerősök előtt így mutatkozzon... Hát... ő tudja. :D

22L

2011. márc. 24. 16:30
 24/42 A kérdező kommentje:
Igen ez az, hogy most akkor vajon ez csak az ő értékrendjében oké, vagy a családéban is? Nincs kép a násznépről, de lehet, hogy mindenki ilyenben volt :D Ezesetben pedig egészségükre (meg amúgy is, egyébként).
2011. márc. 24. 16:37
 25/42 anonim ***** válasza:

Nem vagyok őskonzervatív de az ilyen ruha egy esküvőre mégiscsak túlzás:)

Amúgy akárki akármit mond én szívesen rácuppannék azokra a hatalmas tejtárakra..órákig tudnék játszani vele:D

20/F

2011. márc. 24. 17:41
 26/42 anonim ***** válasza:
szép aza ruha,és mibel nekem nincsenek ekkora tőgyeim rajtam nem is így állna :)
2011. márc. 24. 17:51
 27/42 anonim ***** válasza:
Jaj, rohognom kell. Nem csak hogy nem all jol neki, de nem is jo a meret. Valoszinu hogy nem volt ido arra hogy atalakitsak, vagy tenyleg nincs onkritikaja. Meg eskuvon kivul se vennem fel.
2011. márc. 24. 18:35
 28/42 anonim ***** válasza:

valaki írt, hogy amerikai és ott mindent lehet. nem. ez orosz, és ott semmin nem kell meglepődni :)

én is ízléstelennek tartom, meg azt gondolom, hogy belenézhetett volna a tükörbe, ill. ha ez megtörtént, akkor sajnálom, hogy nem megfelelően értékelte a látottakat, ill. nem hallgatott a nagymamájára :)

amúgy gondolom, nem ez az első alkalom, hogy ilyen stílusú ruhában van, vsz. a násznép se nagyon lepődött meg...

2011. márc. 24. 19:02
 29/42 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég gáz a ruha.

Nálunk valószínűleg elmaradna az esküvő, ha ilyenben jelennék meg. Vajon beengedték a templomba őket? :DDDD

2011. márc. 24. 19:13
 30/42 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ez valóban orosz pár lenne?

Amúgy kis melleken valóban máshogy állna, talán azon is merész lenne, de nem ennyire :)

2011. márc. 24. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!