Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, aki ilyen ruhában megy férjhez?
Őszintén szólva nem is az ízléstelensége meg a saját testi korlátainak nem ismerése zavar a legjobban mert nyílván Ő is többször sorban állt mikor az észt osztották és nem Ő tehet róla, hogy egyszer sem került sorra.
Ahogy nézegettem a képet, én valahogy várom, hogy a pasi megmozdul és leveszi a zakóját és ráteríti a lányra. ;)
Köszi!
Igen :) Valami ilyesmire számítanáóék én is. Az is érdekes amúgy, hogy beengedték így a templomba. Ha jól tudom, az ilyen cucc ott nem illik, persze nem biztos, hogy templomi esküvő volt, de maga a pap előtt ácsorgás sem semmi ilyen öltözékben. :D
Hát gondolom el illik az egyéniségéhez. :D Magyarán ő egy magamutogató retkes k*rva. Mondjuk ha így beteszi a lábát templomba, minimum pofánverném. De ha neki az értékrendjébe belefér, hogy a rokonok, ismerősök előtt így mutatkozzon... Hát... ő tudja. :D
22L
Nem vagyok őskonzervatív de az ilyen ruha egy esküvőre mégiscsak túlzás:)
Amúgy akárki akármit mond én szívesen rácuppannék azokra a hatalmas tejtárakra..órákig tudnék játszani vele:D
20/F
valaki írt, hogy amerikai és ott mindent lehet. nem. ez orosz, és ott semmin nem kell meglepődni :)
én is ízléstelennek tartom, meg azt gondolom, hogy belenézhetett volna a tükörbe, ill. ha ez megtörtént, akkor sajnálom, hogy nem megfelelően értékelte a látottakat, ill. nem hallgatott a nagymamájára :)
amúgy gondolom, nem ez az első alkalom, hogy ilyen stílusú ruhában van, vsz. a násznép se nagyon lepődött meg...
Szerintem is elég gáz a ruha.
Nálunk valószínűleg elmaradna az esküvő, ha ilyenben jelennék meg. Vajon beengedték a templomba őket? :DDDD
Köszi a válaszokat!
Ez valóban orosz pár lenne?
Amúgy kis melleken valóban máshogy állna, talán azon is merész lenne, de nem ennyire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!