Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenét javasoltok a polgári esküvöhöz?
Evanesences : My Immortal
Én már itt több embernek javasoltam: Nightwish - while your lips are still red - szinte mindegyik ezt választotta
Scorpions: Send me an angel.
Nekem még nem volt esküvőm és nem is nagyon tudom, hogy mi a szokás a polgári esküvőn, de az biztos, hogy ha megházasodom, akkor ott szólni fog Demjén Ferenctől- most kell eldöntenem című szám. Legalábbis azt hiszem ez a címe. Imádom és szerintem minden benne van a szövegébe, amiről egy házasság szól.
Detti 22/L
Nagyon jó hallani hogy más is választja a my immortalt - nagyon szép! Nálunk kicsit rendhagyó zenék lesznek, ezeket imádjuk, ezek illenek hozzánk:
bevonulás: Guns n Roses: Sweet child of mine
gyűrűhuzás: Bryan Adams: Have you ever really loved a woman
szülőköszöntő: Evanescence: My immortal (a többire nem mertem szomorú zenét, már itt is lehet hogy sirni fogok :/)
gratulációk: Meatloaf: I would do anything for love
a beüléshez nekünk nem mondták hogy lehet, de ha lehetne, az Bon Jovi: Bed of Roses lenne
szerintem fontos hogy az összes zene stilusban illjen, tehát ha klasszikus, mind az legyen, ha modern, modern, ha magyar akkor mind az, stb. szerintem igy elegánsabb, de nem mindenki gondolja igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!