Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne ez a ruha egy kismamának az esküvőjére ha csak két tanús a szertartás?
A második oldalon a romantikus pánt nélküli ruha, illetve a nyakpántos ruha. Oda illő lenne? 20 hetesen lesz az esküvőm.
Biztosan ilyen ruhát szeretnél a nagy napra? Mégis csak az esküvődről van szó...
Nekem 6 hete volt az esküvőm, én is 20 hetes terhes voltam. Én azt mondtam, hogy egyszer akarok esküvőt, és akkor szép ruhában. Igaz, nem 4-5ezer Ft-ba került a ruha, hanem 20körül volt, de nem bántam meg.
Mi is két tanús szertartásra gondoltunk, de a barátok lebeszéltek róla minket, hogy legalább a szülőket hívjuk meg. Szóval végül 15en voltunk (szülők, nagyszülők, testvérek), de nagyon jól sikerült. A család pedig erején felül szponzorált minket, úgyhogy nagyon plusszos lett az egész.
Szerintem nézz körül más üzletekben is, hátha találsz valami jobban alkalomhoz illőt.
De ha neked ezek tetszenek, akkor én a nyakpántosra szavaznék. A lényeg, hogy te jól érezd magad benne!
Sok boldogságot, jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!