Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lenne ez a ruha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne ez a ruha egy kismamának az esküvőjére ha csak két tanús a szertartás?

Figyelt kérdés

[link]

A második oldalon a romantikus pánt nélküli ruha, illetve a nyakpántos ruha. Oda illő lenne? 20 hetesen lesz az esküvőm.

2011. márc. 16. 10:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

még mindig nem, se google chromon, se Mozzillán!

másold fel ide és töltsd fel így lesz a legegyszerűbb: [link]

2011. márc. 16. 10:31
 12/25 anonim ***** válasza:
Egyre gondoltunk, most már látom, hogy feltöltötted, és nagyon tetszik, szerintem jó lesz
2011. márc. 16. 10:33
 13/25 A kérdező kommentje:
És melyik a jobb a kettő közül? :)
2011. márc. 16. 10:36
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem tudok választani,azt fel kellene próbálni ahhoz neked, hogy dönteni tudjak.Ha hosszú és a pocid felveszi elől, akkor elég hülyén néz ki ha rövidebb elől,bár lehet nincs is még nagy pocid, ha 20 hetes vagy!A rövid is nagyon csini, ha olyan az alakod kb, mint a képen, akkor a rövidet vedd meg.
2011. márc. 16. 10:41
 15/25 SzilKa ***** válasza:
szerintem a romantikus pánt nélküli lenne alkalomhoz illőbb.
2011. márc. 16. 10:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem a hosszú jobban tetszik, én azt venném fel.

Bocsi az offért, de leírná nekem valaki részletesen, hogy hogyan külditek a linkeket?

2011. márc. 16. 10:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Az a baj ezekkel az olcsó Takko-s ruhákkal, hogy még képen mutatnak valahogy, de a valóságban rongyok.

Mit szólnál valami ilyesmihez:

[link]

[link]

[link]

Persze a világos színűekre gondoltam :)

2011. márc. 16. 11:32
 18/25 anonim ***** válasza:
én is erre az első linkre szavaznék, a bonprixesre, tök jó!
2011. márc. 16. 13:13
 19/25 anonim ***** válasza:

Az ezüst szaténruha az első linken tökéletes választás lenne. Egyébként tetszik a pánt nélküli Takko-s is, de egyetértek azzal, hogy a valóságban nem így néz ki. Sajnos már én is jártam úgy, hogy koppantam, mikor az üzletben élőben láttam az álomruhámat a Takko-ban.

A stílus jó amúgy, de ez az ezüst nagyon szép lenne. Szerintem nem is drága. Van tartása, szép esése, alkalmi ruha.

2011. márc. 16. 13:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Tényleg szép ez az ezüst ruha, lehet, hogy ez lesz! :) Köszi!
2011. márc. 16. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!