Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Linkelnél rövid menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Linkelnél rövid menyasszonyi ruhákat?

Figyelt kérdés

Rövid legyen (legalább elől) a szoknyarész.

Nektek mi a véleményetek ezekről a ruhákról?

Nem nagyon találok képeket...

[link]

2011. márc. 15. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Belinkeltem kb 5o-et és lefagyott a gépem:D

Amúgy GOOGLE.COM

és SHORT WEDDING DRESS és kidob többszázat...

vannak ízlésesebbek is, de amit Te belinkeltél az kifejezetten örömlány kategória...nem tudom hány éves vagy, de ha csak nem vagy egy luxusk.va az ilyen stílustól az ég mentsen meg. Ha mindenképp rövidet akarsz valami ízlésesebbet válasz, például:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 15. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi bajotok van az elol rovid mennyasszonyi ruhákkal?Nagyonis szépek tudnak azok lenni. Itt van egy szlovákiai oldal,de magyarra is át tudsz rajta váltani.Azok kozt van olyan is,amilyet te szeretnél.Sok boldogságot...Udv. :)

[link]

2011. márc. 15. 18:56
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi, ez nagyon megtetszett most

[link]

csak valami más színben... fekete/lilába tudnám elképzelni magamon. gyönyörű. nem akarok egy hétköznapi esküvőt azaz igazság:)

2011. márc. 15. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Valóban nem leszel szokványos menyasszony! De vajon a vőlegényednek is tetszik,ha elől mindened kivan és gyászba öltözöl? Vagy csak a násznépet akarod pukkasztani?
2011. márc. 15. 19:00
 15/18 A kérdező kommentje:
hétköznapokban is ilyen vagyok, megszokták már szerintem :) tetszenek a hosszú ruhák is, csak a rövidebb valahogy mégiscsak jobban tetszik, meg jobban is állna.
2011. márc. 15. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

Kit érdekel a násznép?!?ez az o napja,nem a vendégeké!!!és foleg ha valami forro nyári napot fog ki,pl.:husson is 40fok van,akkor biztos rohadt kényelmes a hosszuruha.:S

és ha vkinek kinnt van a lába,akkor az már oromlány??akkor nagyon sok fiatal lány az...Foleg ha még jol is áll neki,ha jo alakja van,kifejezetten szép lábakkal,akkor hol a gond?ne hallgass rájuk,izlések és pofonok.

2011. márc. 15. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen stílusu van..polgárira..sexy csajoss.. ez a lényeg .
2011. márc. 17. 12:48
 18/18 anonim válasza:

Sziasztok!

Én tudok sok szép rövid menyasszonyi ruhát, ha van rá igény belinkelem. Tényleg egyik szebb, mint a másik.

2011. ápr. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!