Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az esküvő előtt akar lefogyni minden menyasszony?
Kedves kérdező!
Mához két hónapra megyek férjhez, de nem fogyózok tudatosan, eszembe sem jutott. (160 cm, 52kg) Nem fordítok külön figyelmet sem ennek, sem a szépségápolásnak. Végzem a napi rutint, de eddig az a tapasztalatom, hogy fogyókúra nélkül is fogyok a lagzi miatt járó stressztől. Persze nem 5-10 kilókat, de eddig 2kg ment le úgy, hogy ugyanúgy eszek, mint máskor.
Miért általánosítasz? Nagyon irigy vagy?
Van ám, aki sovány esküvő előtt, alatt és után is. És láttam már nagyon kövér menyasszonyt is, akit vagy nem érdekelt a súlya, vagy nem tudott lefogyni.
Mind különbözőek vagyunk, igaz? :)
Valószínűleg tévedsz... Szerintem az ilyen nőket az esküvőjük előtt is érdekeli a súlya, csak az, hogy férjhez mennek, sokkal nagyobb erőt, motivációt ad nekik. Aki drasztikusan diétázik, az általában vissza is szedi, lényegtelen, hogy közben férjhez ment-e.
Szerintem elég szomorú másokból gúnyt űzni, s úgy megítélni őket, hogy fogalmad sincs az érzéseikről, vagy az életükről. Ha tudnád, hogy mennyi étkezési zavaros ember él, nem szórakoznál azon, hogy a "nagy napon" győz a megfelelési kényszer. Ha tudnád, hogy néhány nő mire nem képes azért, hogy beleférjen egy szép ruhába, hogy kivívja a vendégek elismerését. Mindezt azért, mert egy menyasszonynak szépnek, tökéletesnek és boldognak KELL lennie az esküvője napján. Nem lehet önmaga, hisz nem az folyik a médiából, s a média sokak életét befolyásolja.
Szerencsére nem minden nő van így ezzel, de akkor is szomorú, hogy viccet űzöl belőlük.
Egyáltalán nem vagyok irigy, soha életemben nem voltam túlsúlyos, mert nem engedem meg magamnak.
Elég, ha az ember elkezd mozogni (heti 3-4-szer másfél óra), és nem eszik cukrot, lisztet, állati zsírt, meglesz az eredménye, persze nem 1-2 hónap alatt. Én még nem láttam olyan embert, aki ezeket életvitelszerűen betartja, és kövér. Kivétel persze a betegeket, az persze más eset. Ott pedig lehetőség van orvosi segítséget kérni. Lássuk be, a túlsúly 90%-a a lustaságból, nemtörődömségből fakad.
Nem látom értelmét, de talán azoknak akiknk nincs erős kitartásuk,mez a motiváció kell.
Motiváció nélkül nehéz kitartani az edzéseken, és a diétával.
Amúgy vicces, mert én is elkezdtem edzeni, a fogyókúrát erős szónak tartanám az esetemben, de nem a közelgő esküvő miatt, pont az elegyzes előtt kezdtem el 1 héttel, amikor még semmiről nem tudtam.
Most éppen azért aggódok, hogy mikor próbáljak ruhát (2 hét alatt már ement 3,5 kg) mennyi megy le 5 hónap alatt, tudom, hogy nem lesz ez a tendencia:) de mégis...
Szerintem alapvetően butaság pont ekkor elkezdeni, egyébként is sok időt vesz el a szervezés, stresszes az ember, a diéta miatt meg jobban kijön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!