Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért az esküvő előtt akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az esküvő előtt akar lefogyni minden menyasszony?

Figyelt kérdés
Tudom, jól akarnak kinézni a nagy napon, de szerintem elég vicces, hogy előtte nem érdekelte nagyon a súlya, és nagy részben az esküvő után ugyanúgy visszahíznak.
2011. márc. 2. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
a fenykep miatt.
2011. márc. 22. 07:58
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező!

Mához két hónapra megyek férjhez, de nem fogyózok tudatosan, eszembe sem jutott. (160 cm, 52kg) Nem fordítok külön figyelmet sem ennek, sem a szépségápolásnak. Végzem a napi rutint, de eddig az a tapasztalatom, hogy fogyókúra nélkül is fogyok a lagzi miatt járó stressztől. Persze nem 5-10 kilókat, de eddig 2kg ment le úgy, hogy ugyanúgy eszek, mint máskor.

2013. máj. 13. 08:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Ugyannyira szánalmas, mint amin szalagavatón csinálnak a lányok.. Rájuk se lehet ismerni, és én ezt nem dicséretnek szánom, mert tényleg hazugság, de a durvább verzióból.
2013. máj. 14. 17:41
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Miért általánosítasz? Nagyon irigy vagy?

Van ám, aki sovány esküvő előtt, alatt és után is. És láttam már nagyon kövér menyasszonyt is, akit vagy nem érdekelt a súlya, vagy nem tudott lefogyni.

Mind különbözőek vagyunk, igaz? :)

2013. máj. 14. 17:45
 15/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tévedsz... Szerintem az ilyen nőket az esküvőjük előtt is érdekeli a súlya, csak az, hogy férjhez mennek, sokkal nagyobb erőt, motivációt ad nekik. Aki drasztikusan diétázik, az általában vissza is szedi, lényegtelen, hogy közben férjhez ment-e.

Szerintem elég szomorú másokból gúnyt űzni, s úgy megítélni őket, hogy fogalmad sincs az érzéseikről, vagy az életükről. Ha tudnád, hogy mennyi étkezési zavaros ember él, nem szórakoznál azon, hogy a "nagy napon" győz a megfelelési kényszer. Ha tudnád, hogy néhány nő mire nem képes azért, hogy beleférjen egy szép ruhába, hogy kivívja a vendégek elismerését. Mindezt azért, mert egy menyasszonynak szépnek, tökéletesnek és boldognak KELL lennie az esküvője napján. Nem lehet önmaga, hisz nem az folyik a médiából, s a média sokak életét befolyásolja.

Szerencsére nem minden nő van így ezzel, de akkor is szomorú, hogy viccet űzöl belőlük.

2013. máj. 14. 22:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok irigy, soha életemben nem voltam túlsúlyos, mert nem engedem meg magamnak.

Elég, ha az ember elkezd mozogni (heti 3-4-szer másfél óra), és nem eszik cukrot, lisztet, állati zsírt, meglesz az eredménye, persze nem 1-2 hónap alatt. Én még nem láttam olyan embert, aki ezeket életvitelszerűen betartja, és kövér. Kivétel persze a betegeket, az persze más eset. Ott pedig lehetőség van orvosi segítséget kérni. Lássuk be, a túlsúly 90%-a a lustaságból, nemtörődömségből fakad.

2013. máj. 15. 08:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Valamint egyáltalán nem tartom viccesnek, a vicces szót átvitt értelemben írtam. Jó lenne, ha a nők egy része nem csak egy nap miatt akarna egészségesebben kinézni, és csak ekkor erőfeszítéseket tenni, hanem a hétköznapjaiban is.
2013. máj. 15. 08:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Szép is lenne, ha mindenki megtehetné, hogy egészségesen éljen egész életében. De a szokásokon nagyon nehéz változtatni, és nem mindenkinek van pénze arra, hogy minden nap egyen zöldséget, gyümölcsöt. Gondolom nem ismersz közelebbről egy ilyen nőt se, s a megvetésen kívül tőled nem számíthatnak másra.
2013. máj. 15. 10:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem látom értelmét, de talán azoknak akiknk nincs erős kitartásuk,mez a motiváció kell.

Motiváció nélkül nehéz kitartani az edzéseken, és a diétával.

Amúgy vicces, mert én is elkezdtem edzeni, a fogyókúrát erős szónak tartanám az esetemben, de nem a közelgő esküvő miatt, pont az elegyzes előtt kezdtem el 1 héttel, amikor még semmiről nem tudtam.

Most éppen azért aggódok, hogy mikor próbáljak ruhát (2 hét alatt már ement 3,5 kg) mennyi megy le 5 hónap alatt, tudom, hogy nem lesz ez a tendencia:) de mégis...

Szerintem alapvetően butaság pont ekkor elkezdeni, egyébként is sok időt vesz el a szervezés, stresszes az ember, a diéta miatt meg jobban kijön....

2013. máj. 15. 14:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Az esküvőnk előtt 1.5 évvel 5 kg túlsúly volt rajtam körülbelül. Nagyon rosszul éreztem magam, nem tetszettem magamnak, ezért elhatároztam, hogy le fogok fogyni addig 5 kg-t. Odafigyeltem az étkezésre, sportoltam, mert jó formában akartam lenni az esküvőmre. Végül a stressz, az életmódváltás hatására 10 kg-t fogytam. Kimondottan sovány lettem. Akkor meg azon voltam, hogy maradt még pár hét, gyorsan hízni kell egy keveset! :)
2013. máj. 15. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!