Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kaphatók olyan marcipánvirágok, amik szinte élethűek? Vagy hol készítenek olyan tortát, amit ilyen virágokkal díszítenek?
Figyelt kérdés
Olyan tortát szeretnénk, ami egyszerű fehér, és tele van élethű marcipánvirágokkal.
Köszi a segítséget!!
2011. márc. 1. 15:49
1/5 anonim válasza:
Az ilyen virág elkészítése viszonylag egyszerű, de nagyon munkaigényes. (Nagypapám mestercukrász volt, mellette én is csináltam párat.)
Szegfűt nem tudnak, de ahogy a képeket nézem a rózsájuk egész szép. :P
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Aki belinkelte a tortadíszes oldalt, annak üzenem, hogy azzok sablonnal készült virágok! :) Nem igazi kézimunka. Csak belenyomják egy szilikon mintába és kiveszik a kész virágot. Egy kaptafa mind. Mind egyforma.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, őszintén szólva a 2. kommentező rózsái nagyon szépek, de nem rózsákat szeretnék, hanem inkább liliom-vagy nárciszfejeket.. Amik tényleg kézzel készülnek, és kézzel is festik meg őket...
2011. márc. 1. 16:24
5/5 anonim válasza:
Milyen alkalomra lesz?
Mert ha nem esküvőre, akkor én lehet nekiállnék a helyedben. Lehet kapni anyagot..meg leírásokat is lehet találni hozzá, hogy hogyan kell csinálni.
Akkor tényleg egyedi lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!