Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy "baj", ha nem szeretnék menyecske ruhát, tehát a menyasszonyi ruhámban akarok lenni végig a lagzimon?
Annyira kedvesek vagytok, tényleg nagyon köszönöm a segítséget!
Körülnézek, kérek árajánlatokat, és ami a legjobb áron lesz, azt választom!
Köszönöm a jókívánságokat, 2 napja szinte a föld felett lebegek a boldogságtól:)
utolsó válaszolónak:hidd el, nem csak ezen akarok spórolni, de ha már egyszer kifizetek 50 ezer Ftot a ruhára, szeretném viselni minél tovább, és egyszer lesz csak rajtam ilyen ruha egész életemben. Nászajándékot nem kértünk, nem szeretnénk, hogy esetleg valaki amiatt ne jöjjön el, mer nem tellik neki, stb. Egy szép, visszafogottan elegáns esküvőre vágyunk.
Utolsó előtti:Igen, nagyon megtisztelnél vele, ha leírnád a tapasztalataidat, sok boldogságot kívánok Nektek:)
Szia :) Itt az utolsó előtti.
Végig a menyasszonyi ruhámat viseltem- kényelmes és még szép is volt. Amit cseréltem az a cipő! Nem is egyszer:)
/szép cippő, táncolós cipő, éjfél után sportcipő, reggel csak papucsban bírtam hazajöni :)/ A ruha alatt egyiket sem látták a vendégek. Örülök, hogy nem vittem másik ruhát!
Sok Boldogságot Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!