Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az nagyon nagy "baj", ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon nagy "baj", ha nem szeretnék menyecske ruhát, tehát a menyasszonyi ruhámban akarok lenni végig a lagzimon?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 22:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Annyira kedvesek vagytok, tényleg nagyon köszönöm a segítséget!

Körülnézek, kérek árajánlatokat, és ami a legjobb áron lesz, azt választom!

Köszönöm a jókívánságokat, 2 napja szinte a föld felett lebegek a boldogságtól:)

2009. febr. 17. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagy baj :) Nekem 2 hét múlva lesz az esküvőm és nem készültem még egy ruhával, amit később ugyancsak nem tudok kihasználni. Így marad a menyasszonyi ruhám, amit megvettem. Bizonyára igazuk van az előttem szólóknak, de az összköltséget tekintve nem kívánok újabb 10-20 ezret kihajintani :) Ha gondolod majd beszámolok, milyen volt egy ruhában végigcsinálni. Én, vállalom:) A készülődés eleje volt nagyon izgi- használd ki minden pillanatát. Most már inkább izgulok...
2009. febr. 21. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Bocsi, de amennyibe egy lagzi kerül...szóval ha mindenre futja, akkor elég vicces ezen a ruhácskán spórolni, szerintem a vendégeknek is meglesz a véleményük. Nameg a szokás, hogy éjfél után menyecske lesz a menyasszonyból...bár manapság már minden hagyományt fel lehet rugni, de szerintem akkor is vicces pont ezen spórolni, amikor más dolgok sokkal többe kerülnek. Előlegezd meg a befolyt nászajándékpénzből:)
2009. febr. 21. 13:04
 14/15 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:hidd el, nem csak ezen akarok spórolni, de ha már egyszer kifizetek 50 ezer Ftot a ruhára, szeretném viselni minél tovább, és egyszer lesz csak rajtam ilyen ruha egész életemben. Nászajándékot nem kértünk, nem szeretnénk, hogy esetleg valaki amiatt ne jöjjön el, mer nem tellik neki, stb. Egy szép, visszafogottan elegáns esküvőre vágyunk.

Utolsó előtti:Igen, nagyon megtisztelnél vele, ha leírnád a tapasztalataidat, sok boldogságot kívánok Nektek:)

2009. febr. 23. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia :) Itt az utolsó előtti.

Végig a menyasszonyi ruhámat viseltem- kényelmes és még szép is volt. Amit cseréltem az a cipő! Nem is egyszer:)

/szép cippő, táncolós cipő, éjfél után sportcipő, reggel csak papucsban bírtam hazajöni :)/ A ruha alatt egyiket sem látták a vendégek. Örülök, hogy nem vittem másik ruhát!

Sok Boldogságot Nektek is!

2009. márc. 8. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!