Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodnak a lányok az esküvőhöz, amikor egy "normális" jegygyűrűre sem telik nekik?
Inkább áltatják magukat azzal, hogy milyen divatos az ezüstgyűrű, az aranygyűrű helyett...
(Eközben pedig telesírják a zsebkendőjüket,
amikor az éppen nézett tévéfilmben,
brillgyűrűt adnak lánykérésnél...
(Miért nem várnak és spórolnak egy kicsit még?)
Hát, én eleve nem hordok aranyat és nem is szeretem, szóval nem alélnék el egy aranygyűrűtől.
Egyébként sem lehet levenni a lábamról egy ékszerrel, bármilyen drága is, mert többre értékelem a személyes, egyedi ajándékokat.
Na de eltértem a témától.
A barátom akár egy hagymakarikával is megkérhetné a kezemet én éppen olyan boldog lennék.
Ennyi.
L/23
Na hát én jobban szeretnék ezüst gyűrűt, sose szerettem az aranyat. Egyáltalán nem illik hozzám.
Ettől eltekintve, én is kicsit úgy gondolom, hogy inkább várnék az esküvővel és spórolnánk, de akkor legyen olyan, amilyennek akarjuk. Ha kell rá várni 1-2 évet, de akkor minden tökéletes lesz, hát akkor várni kell, engem nem izgat, hova kell azzal rohanni?
sejtem, az én kérdésem is közrejátszott abban, hogy kitedd ezt a kérdést. és ahogy látom, még senki sem volt a te véleményeden. igenis az számít, amit jelképez, nem az, hogy mennyi volt az ára
láttam én már brillköves ezüstgyűrűt 60E-ért (plusz a fiú gyűrű...)
A lányok nem az esküvőhöz meg a gyűrűhöz ragaszkodnak, hanem a biztonsághoz, amit a házasság adna meg nekik, és a gyerekeiknek.
Ez az "élettárs" nagyon semmitérő kapcsolatot takar.
én igenis ragaszkodok a normális gyűrűhöz,de csak a karikához,köves gyűrű nekem nem kell,az is csak egy átvett szokás mint a valentin nap
karika gyűrűt meg ugyis együtt választjuk ki,bár nincs nagy dilemma,a régi,egyszerű aranya karikagyűrű tetszik mindkettőnknek,minden cicoma nélkül
esküvőhöz is ragaszkodok,igaz még ráér,de akkor sem kell nagy felhajtás,közeli hozzátartozókkal max 15 fő
és közös kassza,keresek én is annyit mint párom,gyűrűk 60-80 ezer, maga az esküvő egy 100as, ez kijön 1 havi fizuból...
a kérdésed nem tesz különbséged szolid esküvő és nagy sátras milliós lagzi között...utóbbi nekem sosem kellene,pedig a szüleink ehhez ragaszkodnának,fizetnék is,de soha...
23/N
Milyen érdekes, hogy most szinte kivétel nélkül NORMÁLIS válaszok jöttek !!
(Ezek szerint valahol titokban, normális lányok is léteznek...)
Amúgy én is azt gondolom, hogy inkább várni, vagy szerényebb esküvőt tartani a normálisabb dolog.
Egyrészt van aki az ezüstöt keveli az arannyal szemben.
Egyébként nem értem mit nem értessz... nem a gyűrű hatja meg őket, hanem a házasság jelentése: egy jelkép, hogy annyira stabil a két ember érzelme, hogy hűséget fogadnak. Nyilván neked jó egy rib*nc is aki nagyon örlül ha adsz neki egy gíűrűt, hiszen maximum csak ezt értenéd meg...
utolsónak.
te nagyon hülye vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!