Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a karika gyűrűtök?
Mennyiért tudtatok venni? Közösen vettétek vagy a régi hagyomány szerint, hogy a fiúnak kell venni mind a kettőt?
Sárga vagy fehéraranyat választottatok?
a miénk fehérarany, két szélén fényes középen matt.
közösen vettük, mivel kaptam külön kísérőgyűrűt tőle, nem akartam hogy a karikagyűrűmet is ő fizesse.
kettőnké 99.000,- volt.
Metszetlen, egyforma sárga aranyat választottunk, 80-85 körül volt a kettő, már nem emlékszem pontosan.
Együtt vettük, mert nekem annyira kicsi kezem van, hogy lehetetlen gyűrűt venni próbálgatás nélkül. E miatt nem is állt jól a sok köves, vésett gyűrű, csak az egyszerű karika. Nem is bánom, ez a legszebb. :)
Amúgy szerintem a lánykérő gyűrűt kell csak a fiúnak megvenni.
Nálunk apu ragaszkodik ahhoz hogy a férfi vegye meg az összes gyűrűt, mert szerinte ezt így illik, meg annak idején náluk is így volt. (hozzáteszem, hogy apu szülei vették a gyűrűket, nem apu)
Én meg úgy gondolom, hogy oké hogy a kísérő gyűrűt a párom veszi, de mondjuk az én karikagyűrűmet miért neki kéne megvennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!