Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ízléses az elöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ízléses az elöl rövid, hátul hosszú menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

Valahogy jobban illene hozzánk, már 10. éve leszünk együtt és az esküvőt sosem siettettük. Lehet, hogy előbb megszületik az 1. gyerekünk és majd akkor lesz. Úgy érzem, jobban illene ekkor már egy kissé vagányabb ruci, nem feltétlenül a szűzies hosszú.

[link]

A legalsó kép pl. ilyen, bár nem tetszik a fazonja, de hasonlóra gondoltam. Szerintetek a rövid illik esküvőre? Szerintem aranyos, tudom, hogy az én döntésem, de kíváncsi vagyok.

2011. febr. 22. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
az igazi menyasszonyi ruci hosszu. én a helyedben átgondolnám
2011. febr. 22. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nagyon ízléstelen... Az esküvő nem a lábmutogatásról szól. Vagy, ha annyira rövidben gondolkodunk, akkor inkább amit egy előző kommentelő linkelt, ami úgy térd alattig ér.. Az még esetleg. De ezeket inkább koktálruhának tudom elképzelni.

Másik, hogy ezek csak most divatosak... Például régen a nagyon habosbabos ruhák voltak "menők", amiken ma már nevetünk. Ha a gyerekeidnek fogod mutatni a tiédet, azzal is ez lesz a helyzet.

Szerintem inkább maradj a klasszikus formáknál, ami örök divat. :)

2011. febr. 22. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszenek a rövid vagy félig rövid ruhák..

Én sem szeretem a nagy fodros-bodros habcsók ruhákat, úgyhogy ha némileg lazábbra, vagányabbra akarnám venni a stílust, inkább színekkel, anyaggal, szabással és kiegészítőkkel variálnék. De a hossza megmaradna..

2011. febr. 22. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Szóval én inkább az ilyesmik felé tekintgetnék:

[link]

A rövid az nekem nem elég.. esküvői.

2011. febr. 22. 23:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Huh, ez az utolsó ruha sem semmi! Szép! Ez tökéletes alakra való, én az átlagnál vékonyabb vagyok, a csípőm se ilyen szép kerek.

Még ez az öv elmegy, de nekem meg a fehér szín alap.

Jó sok véleményt olvastam, rá is jöttem, hogy mindenki ízlése szerint csinálja.

Úgy döntöttem, hogy ha a gyerek előtt lesz, akkor hosszabb lesz, ha utána, akkor rövidebb, "asszonyosabb". :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 23. 08:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia,

akár így is megoldható a ruha, hogy lényegében "felsliccelve" van:

[link]

Így mutat is, de jobban takar is mint mondjuk egy olyan ruha ami csak hátul hosszú.

2011. febr. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!