1/17 anonim válasza:
Igen, eléggé közönséges hatást kelt számomra.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nem, de attól függ, hogy hova pl. buliba jó.
3/17 anonim válasza:
hát így fentről nem nagyon látszik, hogy hátul pl meddig ér. nincs olyan képed, hogy hátulról és rendes szemmagasságban? egyébként amennyit látok, szerintem nem rövid, feltéve ha nincs ki a feneked ha lehajolsz :D
4/17 anonim válasza:
Attól függ hová, és kivel. Buliba még elmegy, mert jó alakod van, de csak ha "van aki vigyáz rád". Hétköznapra, utcára, suliba, rokonokhoz stb. sztem ne vedd fel.
5/17 A kérdező kommentje:
nincs kint a fenekem:D
2011. ápr. 22. 17:48
6/17 anonim válasza:
Én ehhez egy magassarkút felveszek és megyek....
De nem -10fokban....
Nagyon,buliban,pl a tesóm ballagására is ilyenbe fogok menni,csak az elég sötét pink színű és elegáns!
7/17 A kérdező kommentje:
Húsvétra akartam fől venni, de még meggondolom:)
2011. ápr. 22. 17:49
8/17 anonim válasza:
17:49-es vagyok!
Simán felveheted húsvétra,ha téged kölnivel fognak locsolni,és nem kell majd átöltöznöd ha hétfőn szeretnéd felvenni...:D
9/17 A kérdező kommentje:
17:49 -es :)
Koszi az értelmes válaszokat:*
amugy hány éves vagy?
2011. ápr. 22. 18:56
10/17 anonim válasza:
De ez tunika, nem miniruha. És ahogy elnézem, eléggé lehúztad... Szóval egyet-kettőt mozdulsz, és már fel is csúszott. Ki van az találva, hogy mi a tunika, és mi a mini ruha. És lefogadom, hogy a Cosmosban vetted még télen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!